Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Létezik hatékony szer?

Létezik hatékony szer?

Figyelt kérdés

30 kg plusz van rajtam kB. Azt, hogy tegyük rendbe az étrendet, mozogjunk stb, már nem segített. Sajnos én eszek.... Sokat ok nélkül, stressz, háttérgondok... . Olyan ez, mint az alkoholizmus vagy a dohányzás, csak ez a kajáról szól. És nagyon elegem van már ebből az egészből, hogy az életem egy diéta, koplalás. Ha tud valaki valami gyógyszerről, ami hatékony, de komolyan írja le.

Még csak véletlenül, sem szeretnék olyan sablonos és valódi mögöttes tartalom nélküli standard válaszokat olvasni, hogy csirke mell zöldségekkel, napi 6 apró étkezés és mozgás... Mert ehetetlen ételeken nem akarok élni, akkor inkább nem élek...

2020. ápr. 11. 21:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem rosszból, de a fizikai betegségek utáni kutatás után a helyedben pszichológushoz mennék. Ha az étellel kompenzálsz, akkor meg kell keresni az okát, és azt megszüntetni.

Én is szeretek jókat enni, de a csirkével az ég egy adta világon semmi bajom nincs. Sőt, annyi féle képpen el tudom készíteni, hogy párom, aki összeköltözéskor könyörgött (engem ismerve), hogy ne legyen mindig csirke, folyamatosan beleeszik az én kajámba, hiába csinálok neki mást is. Zöldségekkel ugyanez. Magamnak gyakran csináltam csipsz meg ilyesmik helyett mártogatóssal zöldségtálat. Persze, abba is elkezdett bele eszegetni, és most már ő az, aki folyton újabb zöldségeket akar kipróbálni köretnek, vagy nasinak. Szinte mindent meg lehet sütni, főzni, párolni istenien, és ehetetlenül is. Ha semmi értelmes ételt nem tudsz megenni, semmilyen formában, akkor vagy rá vagy függve az ízfokozókra, vagy valami más gond áll a háttérben. De semmiképp se normális.

Ha anélkül akarsz fogyni, hogy ezeket az alapokat rendbe tennéd, akkor ott van a speed, és hasonló illegális pörgető szerek, amik teljesen hazavágják a szervezetedet.

Ha az alapokat nem vagy hajlandó rendbe tenni, orvosi vizsgálatokkal, elhatározással (mert attól, hogy kiderül valami betegség, szeded a gyógyszert rá, még nem fogsz fogyni automatikusan), akkor fogadd el, hogy úgy nézel ki, ahogy.

A választás a tiéd.

2020. ápr. 14. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!