Domestos sok ruhámat befogta. Azzal takaritok a fürdőben mindent ( wc, kád, mosdókagyló, tusoló). Van vmi más hatékony szer ami nem fogja be a ruhát?
Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 12:36
2/6 anonim válasza:
Ecetes Frosh, sokkal jobb mint a domestos(csak fehéret használok), környzet-barátabb, és ha nincs masszív kosz, akkor bőven elég. Domestost, én már csak fugára használok, és WC kagylóhoz.Meg fehéríteni. Semmi másra.
Felmosásra meg a Froshnak a levendulását.
3/6 anonim válasza:
Miért nem veszed fel mindig ugyanazt, a már tönkrement, ruhát a fürdő takarításához?
4/6 anonim válasza:
De hogy fogja be a ruháidat? Belefekszel? Nem értem. Hidd el teljesen felesleges ilyen sokmindent Domestosozni, annyit ér, mint halottnak a csók. Tudományosan bizonyították, hogy rövid ideig, pár óráig tart csak a hatása. Többet árt, mint használ. Én csak a wc-t fertőtlenítem vele, miután vízkőtelenítettem, semmi mást. Fürdőszobai vízkőoldót és súrolókrémet használok tisztításra vagy citromsavat. Soha semmiféle fertőzést nem kaptunk még el, pedig cica és kutya is van nálunk bent.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem fekszek bele :D elég ha csak egy csepp is hozzá ér a ruhához. Mostmár az lesz hogy befogok egy takarítós ruhát. Köszi
2018. szept. 25. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!