Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Kedves fogyni vágyók! Ti...

Kedves fogyni vágyók! Ti hogyan csökkentitek/tartjátok kordában az étvágyatokat?

Figyelt kérdés
Sokfajta módszert kipróbáltam, többször kevesebbet enni, több fehérjét, több zsírt. Időszakos böjtölést,Almaecetet,utifűmaghéjat. Sajnos a kissebb adagok evése sehogy se telít el,hogyha engednék az étvágyamnak háromszor annyi mennyiséget meg tudnék enni. Lenne valamilyen bevált módszeretek az éhség érzet csökkentésére/jóllakottság növelésére?

2020. jan. 10. 08:01
1 2
 11/15 anonim válasza:
58%
Szinte semmi eves es minel tobb mozgas. Mindegy milyen jellegu, eleg 2ora seta is naponta. Egyedul igy lehet fogyni. Egyszer egy volt idegen legios altal irt blogon olvastam, hogy az elso par honap alatt -10,20 kilokat leadtak ezzel a modszerrel. Pedig oda jellemzoen nem a 100+ kilos emberek kerulnek be.
2020. jan. 13. 21:21
 12/15 soosanita válasza:
Napi 5x ettem. Így szinten tartottam a vércukromat is, de tudatosan táplálkoztam, min. 2 litert ittam. Ha éhes voltam salátát, sajtot, felvágottat ettem az étkezések között.
2020. jan. 15. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Eszem amikor éhes vagyok, annyit amennyivel jóllakom. Nem bírom a kevés kajàt, koplalàst, ilyen jellegű korlàtozàst. Nekem bejött az, hogy kevés ch mellé sok fehérjét sok zsírt eszem. A zöldségköreteimet is befűszeretett zsírban sütöm meg. Engem így sokkal jobban laktat, 6-7 óràra tele vagyok tőle és ízre is finomabb. 3 főétkezésem van+ 1 esti nasi. Szépen haladok a fogyàssal.
2020. jan. 20. 00:55
 14/15 anonim ***** válasza:

És mi van az édességehetnékkel? Tudom, tudom, a magas vércukorszint idézi elő, hogy az ember még kívánósabb, de ha a mérhetetlen csoki-/sütiehetnék tör az emberre, akkor mi a teendő? Mert egy idő után a szervezetnek minőségi éhsége lesz, a sok zöldség meg hús ezt nem elégíti ki. Se a mogyoró, magok, méz satöbbi, ami elvileg egészséges.

Jah, és mit tesztek akkor, ha nem egyedül éltek, párotok, gyerekeitek vannak? Akkor még nehezebb megállni, hogy ne egyen az ember olyat, amit nem szabad.

2020. jan. 24. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:

"Mert egy idő után a szervezetnek minőségi éhsége lesz, a sok zöldség meg hús ezt nem elégíti ki. Se a mogyoró, magok, méz satöbbi, ami elvileg egészséges." Én nem ezt tapasztaltam. Amióta leálltam a cukros-lisztes ételekről, pár hét után már nem is kívántam ezeket. Gyümölcsöt szoktam enni, csokiból magas kakaótartalmút. Néha pár szem aszalt gyümölcsöt is. Sütit csak vendégségben eszem, ez elég ritka, otthon eszembe se jut.

Van férjem és gyerekeim. Amikor együtt eszünk, akkor amit ők tésztával, rizzsel, kenyérrel esznek, azt én zöldségekkel. Krumplit néha eszem, rizst kb. heti 1x (imádom a töltött paprikát :)). Az étcsokit, gyümölcsöket ők is szeretik, más édesség ritkán van itthon. A gyerekek néha kapnak valami apró édességet vagy gyümölcslevet (Kubu), amit ők választanak a boltban, de magamnak nem veszek.

Vannak ételek, amit nem szoktam főzni itthon, pl. szilvásgombóc, krumplistészta, grízes tészta és hasonlók, amik szinte csak szénhidrátból állnak. Nekem nem hiányzik, a gyerekek pedig tudnak ilyeneket enni a mamánál, iskolai menzán. A férjem sincs oda ezekért, a húsos ételeket szereti.

2020. jan. 25. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!