Halo. Fogyni szeretnék durván 2 és fél hónap alatt,28 kilót, lehetséges? Mit ajánlotok? Mit csináljak magammal?
Heti 2-3 erősítő edzés és utána nyújtás és 20 perc kardió.
Heti 1 kardió arra jó, hogy keringésed edződik. De a kardió nem fogyaszt önmagában. A fogyáshoz annál kisebb szívritmus kell: 60-70%on van a legnagyobb zsírégetés, az aerobik edzés meg 70-80%, kardió 70-90 között van. De ha nem kardiózol, akkor nem erősödik meg a szív- és érrendszered, ami miatt könnyebben elszáll a pulzusod és nem fogod tudni jól szabályozni a szívritmusod. Ez egészségügyi szükséglet. Nem a fogyás miatt jó. Ráadásul az intervall edzéseknek is érdemes utána nézni, ha már bírod a gyűrődést.
És diéta: Időszakos böjt. Vagy! Reggelire zab, Tízórai gyümölcs, edzés előtt 1 órával összetett szénhidrát és esetleg fehérje, este zöldség, napközben rizs-fehér hús.
A "miket szedjek"-re azt tudom mondani: a lábad. És one-a-day-ből heti 1 elég lesz kezdő edzéshez.
A GYORS fogyás ugyan olyan gyorsan vissza is jön.
Én 140-ről mentem le 2.5 hónap alatt 105-re. Heti 3 erősítő, 1 kardió, 1 teljesítmény túra (ami inkább volt zsírégető tartományban). Emellett szigorú diéta. Minden héten grammra kimérve. Első hónapban kilókban semmi nem látszott meg, sőt még jött is fel, mert több izom nőtt, mint amennyi zsír ment le. Második hónapban már az izom megvolt, onnantól már csak a látványos zsírcsökkenés volt. 3.5 hónap edzés után 1 évet kihagytam és csak 8 kg jött vissza: azaz sok izom elment és kevés zsír jött helyére.
Edzés után magnézium az izomláz kezelésére, edzés előtt szénhidrát (valami ócska pék árú, vagy flapjack). Ennyi volt a plusz.
Egy év alatt ment fel a 10 kiló, de te ezt egy hónap alatt akarod leadni... érzed már az iróniát?
Felejtsd el!!!!!
28 kghoz minimum 7 (azaz HÉT) hónap kell. És még az is a túl-gyors-nembiztos-hogy-nem-jön-vissza kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!