Mi az az etel amirol nem tudsz lemondani?
Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 08:40
11/25 anonim válasza:
A hétvégén csináltam egy tepsi browniet.
A kedvenc édességem. Valakit pénzzel lehet megvesztegetni , engem ezzel a sütivel :)
12/25 Metionin válasza:
Őszintén szólva, nem tudom. Szeretek enni de ha muszáj lenne, szerintem akármiről le tudnék mondani. Pl. régebben imádtam a danette pudingot, a tejszínhabos cuccokat, a joghurtot, aztán amikor kiderült hogy laktózérzékeny vagyok, lemondtam róluk. Igaz vehettem volna menteset de diákmelós fizuból az ember nem ugrált. Most már simán megtehetném hogy mindenből megveszem a menteset de már valahogy nem kívánom. Néha veszek és annyi. Meg még a csokin gondolkodom, illetve egy bizonyos pizzán de ami azt illeti, amikor nem volt pénzem, csokit se ettem, a pizzát meg tizenéves koromig nem is ismertem, szóval tudtam élni nélküle. De azért rosszul esne ha most közölnék, hogy ezután no csoki és no pizza.
14/25 anonim válasza:
Nincs olyan. Az az egyik rossz tulajdonságom, hogy valamit elkezdek enni eszem fél évig jóízűen, utána kész vége rá sem birok nézni, találok mas etelt folytatódik avval
15/25 Miss Endzsi válasza:
Hamburger, palacsinta, fánk, péksüti, házi süti, gumicukor, bolognai spagetti sok sajttal, rétesek, gyümölcstorták, jó minőségű csokitorta meggyel.
16/25 anonim válasza:
Snickers és Kinder Maxi King.
Minden másra találtam alternatívát, így más dolgokról nemigen kell lemondani. De ezekre sajna nincs...
17/25 anonim válasza:
Proteines zabkása mogyoróvajjaaal, lazac, avokádó🤤de ezek szerencsére diéta kompatibilisek.
20/25 anonim válasza:
tej es tejtermekek, tesztak. de szerencsere nem is kell, nem dietazom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!