Mennyi lenne az ideális testsúlyom?
170 cm magas vagyok 75kg.
24L
Annyi, amennyivel jól érzed magad bőrödben!
Mivel minden ember egyedi, egyéniség, nem lehet "ideális testsúlyról" beszélni.
.
Ha mégis, fel kell tenni a kérdést: urnával együtt, vagy az nélkül?
60 körül
Ha nagyon izmos vagy, akkor több.
A mellméretnek ehhez mi köze? :DDD
A mell nem lufi, súlya van. Nagyobb mell esetén simán hozzáad a testsúlyhoz 2-3 kilót.
A C kosár viszont csak közepes...
AA,A,B kicsinek mondható, C, D átlagos, DD fölött meg már nagyobb, és E kosártól fölfelé tuti számolj 2-3 kilóval a két cicire is).
Az a 90 viszont egy eléggé széles hát. Csak viszonyításképp, nekem 170 centi mellé 75 a bordakosaram.
Már ha jó rád a melltartó és tényleg ez a méreted. Ezt nézd meg (how to fit a bra)
Van a hátadon, oldaladon husi? Ha igen, abból edzzésel tudsz leadni.
Nekem nagyobb mellel és 170 centivel 65-70 a versenysúlyom, de nekem dupla Hs van és tapasztalatból, 65 kilóval nagyon vékony voltam
Sziasztok
Koszonom a válaszokat mindenki azt írja ,hogy széles a hátam ,de nem mondanám elenkezöleg csak akkorák a melleim ,hogy C-D kosárnál kisebbe nem férnek belle.
Amugy én se gondolom nagynak inkább közepesnek csak mások mondják ,hogy nagyok bár ennél nagyobb nem kénne mert így is fáj a hátam.
Igen néztem kalkulátort azt írta ,hogy enyhén elhízott vagyok.
Igazábol sose voltam ilyen testsúlyban mint most kb tavaly még 10 kiloval kevesebb voltam és elötte vagy 5 évig tartotam a súlyom ez ilyen hírtelen dolog volt.
Igen igazad van az jó amiben az ember jól érzi magát én 68-65 kiloval jobban éreztem magam.
Csak kiváncsi voltam a véleményetekre vagy arra ,hogy a korom beli többi lány mekkora testsúlya rendelkezik.
Köszönöm a válaszaitokat aranyosak vagytok😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!