40 nap alatt ezzel érhetek el vmi változást? Egy alapot, csak úgy nagyjából?
150fekvő és súlyzó bicepszre,300felülés,150lábemelés,300guggolás,100kitörés.
Régen sokat sportoltam, edzettem, de 18 évesen minden elszaródott és két éve egy darab guggolást sem csináltam. Eléggé elhanyagoltnak érzem magam, lett egy kis hájam is. Szeretném gyorsan kicsit formába hozni magam, aztán persze edzenék még, csak normálisabban, több gyakorlat és nem ennyit, a lényeg, hogy most egy kicsit csak nagyjából, mert eléggé eltunyultam.
Szóval ér vmit?
Hát, ha ennyi gyakorlatot meg tudsz csinálni szabalyosan, akkor nem lehetsz valami rossz kondiban.Le a kalappal. Ez igy nagyon sok. Inkabb kardio, mint erősítő edzesnek mondanám.
"Szeretném gyorsan kicsit formába hozni magam, aztán persze edzenék még, csak normálisabban, több gyakorlat és nem ennyit". Erre csak azt tudom mondani, hogy ez igy hülyeség. Fokozatosan kéne növelni a mozgást, nem pedig csökkenteni. Ha nincs sok felesleged inkabb erősítő edzést csinálj, akar sulyzokkal, teljes testre. Neten talalsz kezdő edzestervet magadnak.
Sziaa! Ajánlom neked ezt az olalt: [link]
Van több programja is a csajszinak, teljesen ingyenes, én most a lapos hasasat csinálom és helyes kajálással már 2 hét után látok változást magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!