Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Otthoni fogyasztó eddzés?

Otthoni fogyasztó eddzés?

Figyelt kérdés

25eves lany vagyok vilag eletembe duci voltam. Valojaban soha nem zavart most se.

Nem vagyok sportos mindig fel voltam mentve mert bena vagyok minden sportban.

Alakom ellenere a mozgasommal annyira nincs baj tehat szoktam show tancolni hobbi szinten hajlekony is vagyok mondhatjuk.

Az eronletem viszont 0. Fekvotamaszt 1et se. 2Kg mosoportol megszakadok.

160cm vagyok 83KG

Felsom 42

Alsom 46os ruhameret.

Mivel nem fulladok ki meg semmi se nem is zavart a barataim tudjak h mindig is duci voltam igy nem gunyolnak elkonyveltek h genetika pedig a szuleim vekonyak voltak fiatalon meg a nagyszuleim is.

Edesapam szeretne ha lemenne a sulyom egeszsegi okokbol 45-50kilora nehogy a felesleg kesobb szervi gondokat okozna.

Kimenni az utcan futni nem vagyok hajlando mert felenk altalaban a tinik gunyolodnak fujjognak lefotoznak facebookra "futo tehen" poszthoz de ugy h nem kozvetlen hanem ilyen "belelog a kepbe"

Volt akit szandekosan elgancsolnak nem is sorolom.

Olyan eddzes kellene amit itthon a szobamba tudnek csinalni.

Pl mennyi felules vagy helyben futas stb stb.

Etkezessel nincs gond nagyon keveset eszem nem vagyok zabagep.

Cukrom magas szoval arra is figyelnem kell amugyis

Naponta 4liter viz siman lemegy azzal sincs gondom.

Valaki otlet?

Jah konditerem is kilove nekem mincs arra tobbezrem minden alkalommal a havi jegy meg 10ezer es akkor meg se mutatjak mit hogyan.

Pls valaki...

2019. júl. 13. 16:50
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja es ezt kaja elott v utan? Es ha szorgalmasan csinalom kb mikorra megyek le 50re? Valami egyeb otlet torna melle?
2019. júl. 13. 16:53
 2/14 anonim ***** válasza:
60%

1) ez nem duci, hanem kövér

2) a 45-50 kg már túl sovány lenne 55-65 kg legyen a cél és izmokkal

3) ha magas a cukrod vizsgáltasd ki magad, keresd fel a háziorvosod és egy dietetikust!

4) ekkora tömeggel javaslom a sétát, úszást és bringázást, ezek kímélik az izületeid

2019. júl. 13. 17:10
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
5) vezess kajanaplót, mert ha keveset ennél, akkor nem lennél kövér
2019. júl. 13. 17:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Keress rá arra, hogy Intenset. Egy magyar fitneszbajnok állította össze, ingyenesen letölthető az edzésterv és az étrend is, receptekkel. Érdemes követni, vagy legalább támpontként használni.

Ha ennyi plusz kiló van rajtad, a sport mellett érdemes figyelned a kajára is. Ha rákeresel a kalóriabázisra, ott tudod követni, mennyi kalóriát viszel be - nagyon sok rejtett kalória van az üdítőitalokban, cukros kávéban, egy-egy falat nasiban, amit az ember észre sem vesz, lehet, hogy ezekből tudsz lefaragni, hogy kevesebb legyen az energiabeviteled, mint a -felhasználásod.

Az az egészséges, ha heti fél-egy kilót fogysz, vagyis 83 kilóról, mondjuk, 60-ra (szerintem is elég 60, nagyon max. 55 a testmagasságodhoz), az 23 kiló, vagyis kábé fél év alatt mehet le, ha egészséges - és tartható - mértékben akarsz lefogyni. Olvass utána, de kábé 1800-2000 (kilo)kalóriát fogyasztanak a nők (persze ez személyenként változik kortól, nemtől, súlytól és aktivitástól függően), és a fogyáshoz kb. 500 kcal (kilokalóriával)-val kevesebbet kell bevinni naponta.

2019. júl. 13. 17:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem lévőnek a pontjaival. Mondjuk érdekelne milyen településen élnek ilyen emberek, akik kigáncsolnak ha futni próbálsz. Ez inkább csak rémtörténet. Étkezést ha cukros vagy nem mernék javasolni, mozgásnak pedig ha tényleg nem vagy hajlandó kimozdulni akkor azt javaslom kezdésnek keress videókat a neten:norbi tornái, vagy béres alexandra kezdőknek..stb.. az a baj, hogy erőnléthez kéne a kardio is. Gondolom bringázni sem vagy hajlandó elmenni? A tánc viszont jól hangzott, arra nem tudsz eljárni megint?
2019. júl. 13. 17:45
 6/14 anonim válasza:

Szia!

Én is hasonló cipőben jártam régen mint te,annyi kivétellel,hogy nem volt társbetegségem.Én akkor már sok mindent kipróbáltam ,de a végeredmény mindig ugyanaz lett.Aztán olvastam Zsola beszámolóját ,hogy ő hogyan fogyott le,elszántam magam,elkezdtem csinálni és egyszer csak elkezdtem fogyni.Később vettem egy szobabiciklit azt vasárnap kivételével minden nap használtam,napi 45-50 perc,a végén 4-es erősségű terhelésre állítva 20-25 km/óra sebességgel.Hatásos volt.Nemrég láttam a BBC EARTH-műsorát-a:

"Gyors fogyás a tudomány nevében

/Crash Diet Experiment/".Érdekes volt,5 ember próbált ki egy szert ,orvosi felügyelet alatt.Mindegyik kórosan elhízott volt,mindegyiknek volt társbetegsége,az egyiknek 2-es cukra.3 hónapig tartott a teszt,a társbetegségek megszűntek ,még a cukor is,és látványos volt a fogyás!Érdemes lenne ezeknek utána nézni,olvasni,megéri.

Remélem,hogy tudtam segíteni!

Ha egyéb kérdésed lenne keress nyugodtan

2019. júl. 13. 18:22
 7/14 anonim ***** válasza:
24%

Ehhez a magassághoz 48-52 kg a normális.

A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik.

Mellőzd az étkezésedből a cukros ételeket, italokat, a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, estére ne egyél köretet.

Videók, amiket ajánlani tudok:

[link]

[link]

Egyéb mozgások: ugrálókötelezés, hullahoppkarikázás, guggolás - kitörés súlyzóval, hasprés (felülést felejtsd el mert tönkre teszi a gerinced), jóga, helyben futás

A zsírégetés 30 perc intenzív mozgás után kezdődik el.

2019. júl. 13. 19:13
 8/14 SzMHZs ***** válasza:
100%
Én is az Intensetet javasolnám, nem kell hozzá semmi extra, finomak, egyszerűek a receptek, abszolút nem kell éhezni és az edzések is jók. Én nulla állóképességgel, kb 80 kilóval fogtam bele 2 évvel ezelőtt, előtte 15 kiló már lement csak az étkezésre odafigyeléssel - most 62 kg vagyok (172 cm magas), és zongorázni lehet a különbséget a fizikai (és nem mellesleg lelki) állapotomat illetően :) És van egy szuper támogató csoport is mellé a Facebookon, ahol segítenek, motiválnak a tagok.
2019. júl. 13. 19:45
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem lehet lefogyni ekkora túlsúllyal annyi kilóra amennyire szeretnél. Vajon miért szokták dietetikus és személyi edző segítségét kérni? Én heti 4 otthoni edzéssel meg kardiókkal tudtam lefogyni 5 kilót súlyban. Ha valaki nem tervez étrendet (főleg ha nem is ért hozzá) és nem jár el komolyabban edzeni, akkor bizony otthoni kis ugrabugrálással nem fog a 80kilóról lefogyni 60-ra se! Főleg ezzel a hozzáállással és tudással ami a kérdezőnek van. Na de ne legyen igazam cáfoljatok rám!
2019. júl. 13. 23:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem a szobabicikli és a hasizom erősítő, plusz (kezdő) súlyzózás a karjaimra bejön:) Később még tervezek több és más mozgást is, nehezebb súlyokat, stb, csak egyenlőre ennyit bírok fizikailag.

De természetesen minden fogyás alapja az étkezés. Én borzasztó rossz állapotban kezdtem el az életmódváltást szénhidrátszegény, fehérjében is zsírban gazdag étrenddel. Hatalmas a kontraszt 4,5 hónap távlatából is, a közérzetemben, és az egészségem is javulóban van. Persze apró lépésekben haladok. Arról nem beszélve, hogy 17 kilótól elköszöntem. Most már csak sok sok idő kérdése egyedül, mert én ezt az étrendet nem akarom feladni soha, és a mozgást sem. Ok, nem turbó sebességű fogyás, de nem is az a cél, hanem az új életmódra való teljes ráhangolódás, átszokás. Nekem nagyon bejött, korábbi próbálkozásokkal ellentétben. Én azt gondolom, hogy ki kell tapasztalni.

2019. júl. 14. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!