Van, aki a tehéntej elhagyása után fogyott?
Utolsó, nem túlzás a 70-80%?
A többi micsoda? Így hogy van meg a napi fehérjéd? (mert a tejtermékben nincs ám oylan sok)
11:
A többi csirkemell sonka, valami zsemle, bagett, kifli, valamint gyümölcs, főleg alma.
Nem valami célzott diéta, csak nagyon szeretem a sajtot.
A sajtban elég sok fehérje van, szóval bőven beviszek eleget. A tejben magában nincs annyira sok, de jól esik reggelihez 3 deci.
anyatejes gyerekemnél felmerült, hogy a durva ekcémáját a tejfehérje teljes elhagyásával lehet orvosolni, hónapokig elhagytam (elhagytuk) a tejfehérjét... Es végül igy csomó mindent mellőztem
Akkor a 160 centis termetemmel, 38 évesen 63 kilóról 57 kilóra fogytam, 3 hónap alatt, úgy hogy még nem is mozogtam túl sokat
Csak alug volt mit enni...
Azért volt ez, mert minden vacakban van tejfehérje, pl. A bolt kenyerben, a felvágottban, a virsliben, a legtöbb feldolgozott élelmiszerben ott van a tejfehérje. .. , ropi margarin... Nem is gondoltam volna, Minden...
Szinte maradt a hús, zöldség, gyümölcs...
Kevés nasi maradt... És kevés kaja...
Úgyhogy végül is ilyen módon lehet tőle fogyni, én tapasztalatam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!