A tej mennyire megengedett fogyókúra/diéta alatt?
Ha nem literszámra iszod, akkor semmit sem befolyásol.
Ezt is lehet, mint mindent, mértékkel.
A növényi tej meg több, mint 90 %-ban víz. Biztos nagyon egészséges. Vajon mennyi mindent kell beletenni, hogy legalább ránézésre tejnek tűnjön?
A tehéntej meg több, mint 96%-ban víz.
Ez mire érv?
Van fogalmad róla mi az a növényi tej?
Ha nincs, minek böffentesz bele a témába?
1dl 1,5%-os tehén tejben 44kcal van. Nyilván ha megiszol belőle egy litert akkor az már 440kcal ami rengeteg ahoz képest hogy 440kcal-t be is viheted a szervezetedbe szilárd ételként amitől jól laksz. Mert ugye egy liter tejtől nem igen laksz jól.
Nem a tej, nem a csoki, nem a csülök, nem a kenyér hízlal hanem a kalória többlet miért nem lehet már végre ezt felfogni?????? Mi olyan bonyolult ezen??????
Sokféle fogyókúra van. Kinek megengedi a diétája a tejet, kinek nem.
Ha megiszol egy csomó tejet, ami hozza a kalóriát, de mondjuk téged nem laktat, akkor lassítja a fogyást, persze.
De ha belepasszintod a napodba (makrók, tápanyagok, jóllakás, élvezet, nem kavar be semmibe) s te jól érzed magad tejjel, akkor ugyanúgy fogyhatsz így is.
#8-as!
Nem ilyen választ vártam, és sajnálom, hogy energiát fektettél arra, hogy nekem válaszolsz. Normális kérdést tettem fel, normális válaszra várva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!