Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Katie Green...

Mi a véleményetek Katie Green alakjáról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Itt egy cikk is róla:

[link]

2010. júl. 9. 23:03
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Nem, nem dagadt, de nem mondanám vékonynak sem. Inkább olyan sportoló testalkata van. Én nem ismerem ezt a nőt. Valamit sportolna tényleg? Mert erős csontozatú, megtermett nő ám. Nem mondanám nőiesnek, mert szerintem is a kecses, törékeny testalkat a nőies, akárcsak a tegnapi 23:52-es szerint. Neki valahogy túl sok van mindenből, túl erős a kisugárzása is. Szóval erős fogalom rá a kövér, én inkább testesnek mondanám. Néhány képen mondjuk csak telt. Nem kell túlzásokba esni, hogy akkor most én nekem pl. Nicole Richie a normális nő, mert szerintem nagyon csúnya tud lenni, ha valaki olyan gebe. De akár tetszik a véleményem, akár nem, ő nem nagyon nőies vagy vékony - szerintem. Ettől még elfogadom a ti véleményetek, ezért ti is fogadjátok el az enyémet. Ez így működik, elég unalmas lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkozna. Amúgy, én kövér vagyok, pedig még elég fiatal. Tehát, ha úgy vesszük, akkor ő hozzám képest sovány - tessék. :)
2010. júl. 10. 04:35
 22/27 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is nagyon szép alakja van látszik, h sportol! És akkor nem tudom mit kell itt csodálkozni amikor szó szerint koplalók tesznek fel kérdéseket! Akkor bezzeg jól lecseszitek őket, de ez pont emiatt van! Ugye bár itt a képen egy nem túl sovány és nem túl kövér nőt látok én simán lennék ilyen, mert ilyen magas és nőies sem vagyok! De ha erre jár egy lány, aki kb így néz ki ti meg simán daginak mondjátok utána beleesik az örült fogyókúra skatulyába csak azért mert hülye emberkék irigyek! Oké, h mindenkinek más a véleménye de szerintem ez a nő egyáltalán nem kövér! és mint mondtam ebből kiindulva én már nem is csodálkozok amikor tök normál alakra valaki elkezd koplalni v örülten edzeni! Na puszi mindenkinek további szép hétvégét!
2010. júl. 10. 05:32
 23/27 anonim ***** válasza:
57%
Ez a nő egyáltalán nem kövér. Nagyon durva, hogy milyen elképzelései vannak egyeseknek a kövérségről-vékonyságról...
2010. júl. 10. 08:04
 24/27 anonim ***** válasza:
53%

[link]

egy vékony és egy kövér lány...

Én Jennifer Hudson-t választanám...

2010. júl. 10. 08:05
 25/27 anonim ***** válasza:
49%

Kövér?? ti nem vagytok normálisak

aki ezt írta, az vagy irigykedik vagy pedig beteg..

hihetettlen, most ez a divat h már 10 éves korban elkezdik fogyózni, meg kövérezni??

2010. júl. 10. 08:40
 26/27 anonim ***** válasza:
71%
jöhet a lepontozás,meg az anorexiázás de ezen a lányon van felesleg.az alakja jó. nem irigységből mondom, hiszen én vékonyabb vagyok. az anorexiától is messze állok. normál alakom van. ez a csaj teltkarcsú. És azon lehet vitatkozni kinek mi jön be ez úgyis teljesen egyéni dolog. ezért ne értem miért akadnak ki itt egyesek ha valaki azt írja hogy nem szeretne ilyen lenni és van felesleg a csajon. gondolom aki elhízott annak ez már álom alak, aki meg normál az lehet hogy ennél jobb alakkot szeretne. szerintem ennyi. és teljesen nevetséges ,hogy egyes emberek leanorexiásoznak olyanokat akik normál testalkatúak, csak épp nem hájasok...az anorexia az teljesen más.
2010. júl. 10. 10:53
 27/27 anonim ***** válasza:
57%
ez egy NŐ! imádnivaló a teste!
2010. júl. 10. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!