Mi a véleményetek Katie Green alakjáról?
2010. júl. 9. 23:03
11/27 anonim válasza:
Kis husi,de csini. Van rajta mit fogni,de jó értelemben. "Kitölti a bőrét." Én soványabb vagyok,de azért van rajtam némi felesleg,csak sajna én inkább a löttyedt fajta vagyok,nem úgy mint a csaj a képen.
23L
12/27 anonim válasza:
Szerintem szép alakja van ! :) De tény,hogy az a kék ruha förtelmesen állt neki ... :P
13/27 anonim válasza:
szerintem nem szép. vastag a combja.
14/27 anonim válasza:
na, a gebe, anorex libák jöttek szapulni a nőies, csinos nőt...a nőn egy gramm felesleg nincs, kis photoshop ugyan van és a kék ruha egy borzadály...
15/27 anonim válasza:
úgy néztem a képeket, hogy egy kommentet se lássak, hogy ne hassatok rám, és nekem a tükör ezt mutatja reggel, úgyhogy kössz, hogy kövéreztek :D:D:D:D, mondjuk szeretnék fogyni még úgy 3 kg-t...
16/27 anonim válasza:
nem, a feneke nagyobb... nekem abból nem jutott :D:D
17/27 anonim válasza:
Nekem ő már kövér kategória. (és igen ha te nála kövérebb vagy akkor téged dagadtnak tartanálak). Ez az én véleményem, van különbség a sovány és Katie Green között. Nekem valahol közte tetszik.
Kérdező, csak kíváncsiságból, a te alakod az övéhez hasonló vagy pedig vékonyabb vagy testesebb vagy?
18/27 anonim válasza:
hát én rohadt boldog ember lennék, ha olyan alakom lenne, mint ennek a csajnak...
Tudnám amúgy mit találtok kövérnek rajta... azt, hogy nem Nicole Richie? -.-"
20/27 anonim válasza:
miért váltak őrültté az emberek? aki erre azt mondja, hogy kövér, az nincs tisztában a szó jelentésével. a szüleitek valamit nagyon rosszul csináltak. ennek a nőnek nagyon szép alakja van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!