Mi a véleményetek a hölgy alakjáról?
2010. márc. 2. 20:28
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nincs rajta felesleg.Szép alakja van
2/11 anonim válasza:
Egy deka felesleg sincs rajta. :)
3/11 anonim válasza:
Rajta felesleg?! nincs
max a bikini :D
4/11 anonim válasza:
én is ilyesmi vagyok. 162/.50 kiló talán egy lkicsi belső combra, de én is ilyen vagyok.
5/11 A kérdező kommentje:
én 168/49
igazából a lábam hasonlít legjobban az övére :)
2010. márc. 2. 20:48
6/11 anonim válasza:
Sima átlagos, a lába kicsit gáz... jó alak ez fiatalon, csak ha az ember nem sportol akkor löttyedt lesz később.
7/11 anonim válasza:
Szerintem nincs rajta felesleg, de inkább sportos alakja van, mint nőies. nincs dereka
8/11 Daemia válasza:
Ez a nő teljesen tökéletes! A lába is!
Felejtsétek már el a címlapos girhes anorexiás valamiket! NŐK akarjatok lenni, ne csontvázak!!!
9/11 anonim válasza:
Fontos lenne az életkor. Tininek normális, 30 fölött kórosan sovány. (Nem látom az arcát.)
Kérdezőnek: szerintem 168-hoz nagyon kevés a 49. Tiniként én 52-53 kiló voltam a 168-hoz, és kifejezetten vézna voltam. Felnőtt korban meg pláne nem normális.
10/11 maundrel válasza:
én is 168 cm vagyok és tini koromban voltam 48-50 és eléggé sovány voltam :S szal a 49 az nagyon kevés. a képen látható lánynak szerintem jó alakja van. a lába tiszta olyan mint az enyém :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!