VAn jó fogyis vacsoratippetek? SOS!
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 20:48
2/5 anonim válasza:
Saláta. Paradicsommal, virslivel, mozzarellával, meg valami öntettel. :) Nagyon finom és ha nem 2 kg majonézt nyomsz rá, teljesen 'fogyis' is. :)
3/5 anonim válasza:
Saláta, vmi gyümölcs, párolt zöldség, natúr joghurt, kefír. Kevés natúr főtt burgonya. Hirtelen ennyi jutott eszembe, és bár én nem vagyok fogyokúrázós, remélem nem írtam rosszakat.
4/5 anonim válasza:
Saláta,paradicsom,retek,paprika,hagyma,fokhagyma,erre fasírtkockák meg pirítós kockák(teljes kiőrlésű rozsos) erre meg egy jó adag fokhagymás tejföl(valami alacsony zsírtartalmú) Én nem fogyózom,de ilyen melegbe ezt a kaját kívánom a legjobban,ma ebédre,uzsira és vacsira is ezt ettem=D
5/5 anonim válasza:
Zsírszegény túró pici édesítőszerrel, citromhéjjal esetleg kevés gyümivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!