ha kiengedem a hasam akkor úgy nézek ki mintha 8 hónapos terhes lennék, amikor próbálom behúzva tartani akkor kb 4 hónapos terhesnek felelnék meg. Soha nem szültem nem fogyasztok rendszeresen alkohol csak ritkán valamilyen ünnepen.
Mozogni nincs időm se energiám sajnos a munkám miatt. (pultos vagyok) örülök ha hazaérek és nem kell mozognom.
Mit tegyek? Mi a bajom?
Köszönöm a válaszokat
24/L
2010. júl. 9. 18:57
1/8 A kérdező kommentje:
az lemaradt hogy van rajtam fölösleg sajnos. 170cm és 70 kiló vagyok :(
2010. júl. 9. 18:59
2/8 anonim válasza:
Fogyókúra!!
2010. júl. 9. 19:11
3/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom, de akármikor fogyókúráztam a hasam mindig akkora maradt. akár amikor 60 kiló voltam még akkor is....
2010. júl. 9. 19:20
4/8 anonim válasza:
A mozgás segit egyedül és még a munkádat is könnyebb lenne utána végezni, ha rendszeresen mozogsz meg kevésbé lennél fáradt. (Tapasztalatból mondom)
2010. júl. 9. 19:22
5/8 anonim válasza:
Ezt sajna csak mozgással lehet megoldani. Reggelente csinálj egy-két hasizmot, de az inkább a fölösleg alatt alakít ki izmokat. A legjobb a futás. Én is utálom, mégis látom magamon hogy ledörzsölődik a felesleg.
2010. júl. 9. 19:27
6/8 anonim válasza:
szia! nekem is pontosan ez van, már így születtem, átlagosnál lazább hasfal(rá is volt írva a zárójelentésre)
amúgy fogyástól csak a zsír megy le, a hasad nem lesz kisebb, max ha nem eszel semmit.
nekem a doki azt ajánlotta, hogy csináljak kockás hasat. Már alakul és sokkal kisebb a hasam!de sose lesz olyan mint másnak.
2010. júl. 9. 19:43
7/8 anonim válasza:
Hát rá lehet edzeni, de nekem is az a problémám, h fölül már kockás a hasam, de alul még sok zsír van, én gondolkozom az ultrahangos zsírbontáson.
2010. júl. 10. 17:10
8/8 anonim válasza:
19:27-es vagyok. Olyat ne csinálj hogy nem eszel semmi!! Egy ideig lehet hogy lefogysz, de amint eszel valamennyit, meghízol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!