Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hét alatt 2 kg hogyan...

1 hét alatt 2 kg hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Nem hosszú távon, egyszeri alkalom. Nem kérek megjegyzést, én dolgom, miért.
2019. jún. 30. 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Jól értem, hogy 1 hét alatt 2 kg-ot szeretnél fogyni vagy hízni, amely állapot tartson kb. 1 hétig?
2019. jún. 30. 08:39
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Kb 0 g szénhidráttal, csak fehérje és zsír, abból is kalóriakereten belül

Vagyis sajt, szója, szójaital, hús, túró, tojás, sok víz, vitaminkészítmény

Iszonyú büdös lesz a székleted

2019. jún. 30. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Kihajtod a beleidből a sok kakit. De ettől vékonyabb, szebb nem leszel, csak könnyebb. 2 kg egyébként se látványos változás. Akkor se, ha normálisan adod le.
2019. jún. 30. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:

1 hét alatt zsírból nem fogsz 2 kg-t leadni, csak vizet veszítesz.

De ha egy hétig koplalsz, hánytatod magad, talán sikerül a 2 kg-t leadnod.

Csak jó tanács, ha tudtad, hogy pl. jövőhétre jó lett volna kb 50 kg-nak lenni, akkor már egy hónappal ezelőtt el kellett volna kezdened odafigyelni az étkezésre, és mozognod rendszeresen.

2019. jún. 30. 12:16
 5/6 anonim válasza:
Amputációval lehetséges ennyit fogyni, de akár többet is, attól függ, hogy hány végtagot vesztessz.
2019. jún. 30. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Vízhajtással, szomjhalál szélére kényszerítéssel le lehet adni két kilót egy hét alatt simán. Szauna, kardió... kardió a szaunában és még több szauna, na meg egy kis magas intenzitású kardió. Mondtam már, hogy kardiózz? Jah igen, ne felejtsd el a szaunát se.
2019. júl. 2. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!