Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért jött rám ilyen zabaroham...

Miért jött rám ilyen zabaroham? Sose leszek vékony?

Figyelt kérdés

Egyszerűen undorodom magamtól! Egy év alatt sikerült leadnom kicsivel több mint 20 kilót különböző módszerekkel. Kb. március óta aktívan sportolok,április óta számolom a kalóriákat és a makro tápanyagokat ez passzol leginkább az életvitelemhez( több műszakban dolgozok mindig más nap a szabadnap van hogy 12 óra van hogy 8,tehát változó hányszor eszem egy nap és mit stb.) 1400 kalóriával kezdtem szépen ment heti 1 kiló.

Aztán le kellett vinnem 1200-ra,mert megállt a történet. Viszont éreztem hogy az edzések se mennek olyan jól,elfogyott az energiám mindenhez,betompult az agyam,összezavarodott a menstruációm is és nem is fogyok,kiszáradt a bőröm,eltűnt a motivációm. Most az elmúlt napokban többet ettem de odafigyelve de ma eljutottam arra a pontra,hogy hirtelen felindulásból megettem egy tál müzlit csokival. Olyan szinte jól esett ezt megzabálni mint egy orgazmus konkrétan. Ez nem vicc! Egészségesen táplálkoztam idáig is amíg számolgattam de valahogy ez az 1200 kalória kikészített . Sose fogok akkor lefogyni,sose ehetek már semmit? Örökre koplaljak ? Honnan tudjam akkor mennyit kéne ennem ahhoz hogy fogyjak és az életfunkcióim is normálisak maradjanak?

2019. jún. 28. 20:23
1 2
 1/17 anonim válasza:
80%

Valószínű, hogy azért nem fogysz, mert már elérted azt a súlyt, ahonnan nem tudsz.

És úgy beszélsz arról a rohadt müzliről, mintha harminc táblacsokit meg pizzát ettél volna meg.

Ez nem a világvége.

2019. jún. 28. 21:18
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
Voltál már vérvételen?Lehet azért etted meg hirtelen 1.jólesett,2.hiányod van valamiből.Amm hogy lehet az evést az orgazmushoz hasonlítani?
2019. jún. 28. 21:24
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Azért jött ràd falàsroham, azért érzed rosszul magad, és azért nem fogysz mert rossz a módszered.

Feleslegesen csökkentetted a kalóriàt, a szervezet alkalmazkodik ehhez és megint meg fog àllni a fogyàs. A fogyàs kulcsa nem a kalóriàkban van. Hidd el, én is itt rontottam el nagyon sokszor, hogy egyre kevesebbet és kevesebbet ettem, de így is megàllt a fogyàs. Ezt meg nem lehet sokàig bírni.

Màrciusban egy teljesen màs módszerrel indultam neki. Ez működik, kalóriàk szàmolgatàsa nélkül.

Természetesen a fogyàshoz kitartàs, rengeteg türelem és idő kell. No meg elég motivàció. A fogyàs, önmagàban nem elég motivàció. Ennél több kell ahhoz, hogy hosszútàvon is kitartson az ember.

2019. jún. 28. 21:49
 4/17 A kérdező kommentje:
:D kettes! úgy lehet ahhoz hasonlítani hogy olyan jó érzés volt elpusztítani azt a tál müzlit,de komolyan . Utolsó és mi a módszered? és van rajtam még felesleg sajnos egy jó 5 kiló kb.
2019. jún. 28. 21:54
 5/17 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet túlságosan is szénhidrát és cukormentesen ettem a sportolásomhoz képest,mert már hetek óta valahogy az édesebb ízeket részesítettem előnyben. Zöldségből is az édeset kívántam pl kaliforniai paprika. Nem tudom,hogy baj volt-e ez hogy nem ettem kb cukrot?
2019. jún. 28. 21:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az a baj, hogy levitted a kalóriákat. Sokan ezt csinálják amikor megall a fogyas. Ez utan jön a jojo efektus. Nem szabad levinni a kaloriakat, ki kell tartani. A fogyas ujból be fog indulni
2019. jún. 28. 22:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért a kalóriákat vitted le, miért nem a sportolást fel?

Egyél többet, de akkor sportolj is többet!

2019. jún. 28. 22:27
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

A "módszerem" lényege igazàból végtelenül egyszerű. ( Nem én talàltam ki az alapjàt, csak alkalmazom, illetve kicsit feldobtam itt- ott):)

Az alap, a kevés szénhidràt ( nekem személy szerint 70- és 95 gramm között), utóbbi azért ritkàbb, heti 1-2 alkalom,

Illetve több zsír és fehérje. Zsír 135-135 gramm körül, nekem az a legtöbb, és fehérje 120gramm körül. Ezt magamnak alakítottam így. Ki kell tapasztalni mivel érzed jól magad. Nem emlékszem mikor voltam utóljàra konkrétan éhes... 3 étkezés mellett/ nap nem igen érzem. Nagyon jó a közérzetem, rengeteg az energiàm is. Nem fogyok gyorsan de folyamatos a dolog. Jobban is érzem magam. Mondjuk nem is sietek sehova, időt akarok adni, neki. A koplalàssal meg a türelmetlenkedéssel semmire se mentem koràbbi próbàlkozàsaim soràn, szóval nem csak a módszeren vàotoztattam, hanem a hozzààllàsomon is. És esetemben kell is jó 3 év, remélem elég lesz a teljes fogyàsomhoz. Amúgy hétfőn lesz 4 hónapja hogy elkezdtem. -15 kg- nàl jàrok. ( Mint mondtam, csak szép lassan)

2019. jún. 28. 22:31
 9/17 anonim ***** válasza:
39%
Ja és nem érdekel a kàrogàs, ha valaki szerint ez a fogyàs kevés meg semmi, ennyi idő alatt. Nem izgat:) Csak mert volt màr példa rà, hogy valaki itt arra élvezkedett hogy ezért beszóljon.
2019. jún. 28. 22:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
4 hónap az 16 hét, -15 kg bőven jó.
2019. jún. 28. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!