Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megállt a fogyásom és széklete...

Megállt a fogyásom és székletem sincs. Mi a baj?

Figyelt kérdés
Naponta kb 1200 kalóriát eszek. Lefogytam 6 kilót, de már 1 hete nem mozdul semerre sem a mérleg. A másik probléma meg hogy nincs székletem :( rossz a diétám? Kb zöldség-gyümölcs alapú az egész, húst nem eszek, mert vega vagyok.

2019. jún. 26. 10:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7esnek igaza van, azoktól kellene, h legyen utána széklet. Az meg normális, ha még áll vagy lelassul a fogyás.
2019. jún. 26. 14:00
 12/14 anonim válasza:

Ha sportolsz is mellette, meg dolgozol is akkor nagyon kevés az az 1200 kalória.

Ebben a nagy melegben a sportolással együtt beviszel elég folyadékot? Az is okozhat problémát, hogy nagyon kevés a folyadék.

A helyedben sokkal több vizet innék, figyelj a B12 vitaminra, és 2-300 kalóriával próbáld meg megemelni a napi beviteled ami lehetőleg magas rost tartalmú legyen.

Ha ettől sem lesz szinte minden 2.vagy 3. nap székleted és csak jönnek fel a plusszok akkor valami más gond van.

2019. jún. 26. 14:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Kevés a kalória, 1500 alá nem kéne lemenni. Tuti megvan a kellő fehérje? A tejben alig van pl. Számolj utána szerointem.
2019. jún. 26. 19:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi, megfogadom a tanácsokat :) sportolást abbahagytam 2 hete, de most visszatérek majd rá mindenképp. (Heti 4 kardió)
2019. jún. 26. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!