Szerintetek a sör fogyasztás nagyban akadályozza a fogyásom sikerességét?
A beiglit ne is említsd én is imádom.
Szerencsére nő vagyok így a sört nem. Viszont mivel van benne kalória számold bele a kalóriádba de 1dobozzal ha megiszol az még nem baj arra figyelj ne több doboz legyen egyszerre.
Egy korso sor olyan 200 kaloria korul van, ha fogyni akarsz akkor gondolod napi 1900 kaloria alatt vagy, ha csak szamokban gondolkozok akkor Siman beleferne egy sor, de csak nagyon ritkan.
En miota dietazok olyan Januar eleje Ota (66 kg rol indultam) nem iszok, sokkal jobban erzem magam, de imadom a sort.. Sajnos az is kozrejatszott abban hogy felszedtem par kilot. Viszont Ha elmegyunk baratokkal inni akkor alkoholmentest iszok... Tudom en is megvetettem a mentes sort DE! Beck's blue 14 kcal /100 ml de Meg jopar van 20 kcal/100 ml. Nem szol bele a diétaba vagy csak minimalisan. Viszont nem Kell kivulallokent erezned magad ( 29l/61kg/168cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!