Viszonylag kevés folyadék fogyasztás okozhat hízást?
40 kg hízás elég durva. Nyilvánvalóan a táplálkozásod nincs rendben. Lehet,hogy valami egészségügyi problémád is van. A vízfogyasztás fontosságáról itt egy kis videó:
Én pedig azt nem értem, minek szomjazni, de 3 liter nem mindenkinek kell. Nekem jóval több kell és nem járok folyton wc-re (igaz, én nemcsak akkor iszom, ha szomjas vagyok, de ha azt tenném, akkor is napi 3-4 litert innék). Ha elég nedves az ételed, szinte semmi ivás is elég lehet, de a hidratálás alapvetően fontos és teljesen el van romolva a szomjúságérzeted, ha kevés vizet fogyasztasz. Nem értem, az ember miért ilyen, az állatok nem szokták dehidratálni magukat direkt, de az embereknél manapság ez gyakori, úgy látszik.
Közvetetten kapcsolódhat a hízáshoz, de nyilvánvalóan azért híztál, mert kalóriatöbbletben ettél, mivel máshogyan nem lehet hízni. Hogy most a kevés ivás miatt többet ettél vagy elromlott az anyagcseréd vagy mi van, azt nem tudhatom. Mindenesetre nem egészséges, ha nem jutsz elég vízhez, változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!