Mikortól számít egy lány nagydarabnak?
Figyelt kérdés
Az van, hogy 176 cm vagyok 63 kilóval. Azt mondják, hogy nagydarab vagyok. Állítólag nem rosszból mondják, meg legalább engem nem tudnak csak úgy ellökni, erősnek nézek ki stb...
de ez nekem mégis borzasztóan rosszul esik. Azt a maradék kis önbizalmamat is elveszik, amim van. Tudom, hogy én nem lehetek soha kis törékeny virágszál, de amikor megjegyzik, hogy mekkora a fejem XD na az már szarul esik még nekem is.
Talán az is elvesz az önbizalmamból, hogy a környezetemben mindenki alacsony...160 centisek és hozzájuk képest persze, hogy ogre vagyok XD
Szerintetek mitől lesz egy lány nagydarab?
2019. jún. 24. 16:36
11/11 anonim válasza:
Nekem pl kicsi lennél 180+ cm és 80+ kg az ideálom, bár igazából nem.ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!