Fogynom kellene? Pasiknak ez bejön?
2010. júl. 9. 12:24
1/50 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó az alakod. Ne kezdj el fogyókúrázni. Csak egy ördögi kör lenne, morcos hangulattal. Sokkal jobbak azok a lányok akik nem nyafognak, ha meghívom őket egy fagyira.. az olyan illúzióromboló.
2/50 anonim válasza:
Fogynod nem kell.Max.sportolj.Azzal ártani nem ártasz.:)
3/50 A kérdező kommentje:
köszi :) még több választ várok :)
és kort is ha lehet :))
2010. júl. 9. 12:34
4/50 anonim válasza:
Fogynod kellene? Ne viccelj, semmi esetre sem! Formálódni viszont ajánlatos, menj kocogni vagy bringázz, görkorizz, ússz, de eszedbe ne jusson fogyóznod, nincs rá szükség, jó alakod van.
5/50 anonim válasza:
vegyél más fajta melltartót:P csak egy tanács:P 16/L am ne fogyózz..vagy csak sportóljxD
6/50 A kérdező kommentje:
:) örülök az ilyen válaszoknak :))
amugy van masik melltartom is,csak most epp ezt huztam fel xD
2010. júl. 9. 12:44
8/50 A kérdező kommentje:
tudom :S mindenki elnéz 60-65kg-nek :S:S:S
2010. júl. 9. 12:55
9/50 anonim válasza:
Nem vagy dagi, csak egy picit vizes :) a sport tényleg jót tenne, plussz mellé napi 3-4 csésze zöld tea (a tesco-s green tea opuntia flavour a legjobb ár/érték arányban, és használ is) persze CSAK ÉDESÍTŐSZERREL :) 19/Fijú :P
10/50 anonim válasza:
szerintem is okés vagy, de a sport tényleg nem árhat senkinek.
utolsó válaszolónak: honnan látod, h vizes? gyanítom, nekem is ez a problémám....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!