Hirtelen fogyás után lehet még kockahasam?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok most. Harmadikos koromtól hatodikos koromig kövér voltam, de pár éve ahogy hirtelen megnőttem lefogytam és most nem olyan lapos a hasam, mint a többieknek. Van egy kis bőrfelesleg rajta, és nem tudom hogyan tüntethetném el. Tudtok tanácsokat adni? Lehet valamennyire kockahasam?2019. jún. 23. 10:46
1/3 anonim válasza:
Mozgással. Fiatal vagy és a bőröd még feszesedik. Hajrá, mozogj!
2/3 A kérdező kommentje:
Az étrendemre nem kell odafigyelnem?
2019. jún. 23. 10:59
3/3 anonim válasza:
Annyi, hogy minimálizáld a fehér liszt és fehér cukor fogyasztását. 17 éves vagy, még fejlődő szervezet, ezért drasztikus, szigorú odafigyelés nem szükséges. Ha tornázol mellé (kardió+erősítő edzés), akkor ez bőven elég lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!