Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb mennyi idő alatt érhetem...

Kb mennyi idő alatt érhetem el, hogy kockahasam legyen?

Figyelt kérdés
Na szóval. 14 és fél éves fiu vagyok, 73 kg, a testzsír százalékom 18%. Szeretnék leadni pár kilót iskolakezdésig :) az étrendel kapcsolatban,mit egyek napi 6-szor? Az aerob eddzésnél jó lenne a heti 4x 40p biciklizés? Vagy inkább a futás hatékonyabb? Lapos hasat szeretnék, picit kisebb combot es feneket. Ez lehetséges? Előre is köszi a válaszokat!

#fogyás #étkezés #aerob eddzés
2015. júl. 19. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Aerob is jó, napi 6x kis adagok megfelelő, de nem mindegy hogy mit.
2015. júl. 19. 13:59
 2/4 A kérdező kommentje:
A biciklizésre érted h megfelel?:D az étrendel kapcsolatban mit egyek konkrétan?
2015. júl. 19. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy a célnak megfelel a biciklizés de akár a kocogás is, a napi 6x kisadag kaja is tökjó, és az számít, hogy mit eszell: Cukor, fehérliszt tiltólistán, zsírból (oljaban sült dolgok és sajtok) mérsékelten, inkább fehérje (húsok, tojás, túró) centrikusan étkezni, szénhidrátból nem kell sok, napi 3-4x50g rizs, köretnek inkább saláták..
2015. júl. 19. 21:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm! Még annyit, hogy fel tudnál-e még sorolni pár ennivalót, amit fogyaszthatnák?
2015. júl. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!