Második hónapja, hogy kevesebb a menzeszem, tapasztalt már valaki ilyet?
Még ebből a testtömegből is a 19 kg 4 hónap alatt elég drasztikus, simán éhezésnek fogja fel a szervezeted, vagyis alkalmatlan időnek gyerekkihordásra, más részről 150 kg mellett is csoda volt, hogy volt egyáltalán menzeszed. Ha további változásokat észlelsz, keresd fel az orvosod!
Ugye háziorvosi felügyelet mellezz fogyózol? Ha nem, akkor sürgősen keresd fel!
Szerintem ha az orvosi ellenőrzés nem talál semmit, akkor nyugodj meg. Ekkora változás kiszámíthatatlan tüneteket okozhat átmenetileg. De ha sokáig így marad, akkor persze nem árt egy alaposabb kivizsgálás. Nekem amúgy rendszeres sport mellett rövidebb lett a menstruációm (7 helyett 5 napig van meg), de ez szerintem nem lényeges változás.
Amit még otthon könnyen megtehetsz, az az, hogy ellenőrzöd a peteérésed az ébredési hőmérséklet mérésével. Nem mintha szerintem lenne min aggódnod, de ezzel még jobban meg tudod magad nyugtatni, hogy minden rendben. Nézz utána, hogy pontosan hogy kell, mert különben használhatatlan lesz az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!