Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 19 évesen 78kg vagyok?

19 évesen 78kg vagyok?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék de csak a hasam nagy a csipom széles hogy tudnék fogyni onnan ?
2019. jún. 17. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak onnan sehogy. Majd megy mindenhonnan. Egyébként milyen magas vagy? Férfi vagy nő? Lehet, hogy nincs is rajtad sok felesleg, vagy lehet, hogy semmi sem, csak nem vagy formás. Akkor meg a sport is nagyon fontos.
2019. jún. 17. 11:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Nő vagyok 165 cm
2019. jún. 17. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:
21%

Èn közel 40 éves vagyok, 165 cm és 70kg, és én sem vagyok vékony.

Te meg igazán vaskos is vagy, é tuti, hogy nem csak a csipödön és a hasadon van felesleg, hanem minden hol.

El kell kezdened diétáznod. Elöször is felmérni mi az amit nem szabad enned. Pl chips, fagyi, és az igazán cukros , zsíros dolgok. Ès normál mozgásba kezdeni. Nem kell nagy dolgot csinálod az elején csak éppen vissza fognod a zabalást, a túlzott cukros ételeket.

2019. jún. 17. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor van 10-15 kg felesleg biztosa. Szerintem egyáltalán nem fog ártani, ha máshonnan is megy le. Sőt, valószínűleg elég aránytalan lennék, ha csak 1-2 helyről menne ez le mind. A szélesebb csípő adottság, mert ugye a csontot nem lehet lefogyni. De nem baj, sokaknak tetszik, sokan még direkt tornáznak is rá, hogy szélesebb legyen.
2019. jún. 17. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Nincs olyan, hogy helyi fogyás! A hasadról fog lemenni utoljára a zsír! Ez egy fix biológiai folyamat, csinálhatsz napi ezer felülést, akkor sem fog fogyni a hasad! Sőt, ha ilyet csinálsz, tudod mi lesz? Még nagyobb lesz a hasad! Mivel megnő az izom a zsír alatt és kijjebb tolja azt!

Szóval csak módjával a felülésekkel.

2019. jún. 17. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Utolso# látom "tisztában vagy" a dolgokkal.

Kérdező# youtubon találsz rá videokat. Amúgy vannak olyan emberek, akiknek máshol nincs felesleg, csak a hason és a csípő. Pl. anyum is ilyen alkatú. Felülés nagyon jó gyakorlat rá, h laposabb legyen a has. Nekem mindenhol van feleslegem. KB 1 hónapja dietazom, es hasambol és a csípőből megy le leghamarabb.

2019. jún. 17. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
6-os ne terjessz valótlanságokat! Hasról megy le utoljára a zsír! Egyszerűen nem értem, miért kell becsapni másokat, csak azért, hogy valakinek tűnj! Lepontozhatsz, de attól még a tény tény marad, a hasról fogsz utoljára lefogyni! Ez egyszerű biológia!
2019. jún. 17. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha azt írtam, h a hasambol és a csípőmbol fogytam a legtöbbet, akkor az úgy van. Nem unalmamban írtam ezt. Akárhányszor neki álltam diétázni, mindig onnan ment le a legkönnyebben, na és a derekbol is. Én fenék és combbol fogyok a legnehezebben. Az meg érdekes is lenne, h név nélkül akarnék valakinek tűnni, sosem volt feltűnési viszkedetegsegem. 🙄😉 Én a saját tapasztalatomat írtam. Mindenki azt hisz, amit akar, úgyhogy béke.
2019. jún. 18. 14:21
 9/10 anonim ***** válasza:
*legtöbbet és legkönnyebben fogytam onnan(kiegészítés)
2019. jún. 18. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja és nem szokásom kezeket küldözgetni. Szóval a lepontozas mástól jött. Gondolom nem én vagyok az egyedüli, aki szerint hülyeség volt, amit írtál. Biztos azért pontoztak le mások és nem én.
2019. jún. 18. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!