Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a guggolások meg ezek nem...

Ha a guggolások meg ezek nem vékonyítanak, akkor Rubint Réka tornái miért vannak tele ilyenekkel?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 20:24
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
azért van tele ilyenekkel mert jó teste van, és ha gugol meg nyujtózik ez mégjobban kirajzolódik. és ezt zabálja a nép
2010. júl. 14. 09:35
 12/13 anonim válasza:
100%

Szia "kedves kérdező"! :)

Én 2 hónapig tornáztam RR 1-es és 2-es DVD-re felváltva, heti 4-6 alkalommal és mindemellett betartottam a Norbi Update-et is. 2 hónap! 2 hónap alatt sikerült 68-ról 66 kilóra fogynom (167 cm magas vagyok), holott a Norbi havi 5-10 kiló fogyást ígér havonta. Csak U1 és U2-es ételeket fogyasztottam. Nekem kínzás volt! Hányingerem van a puffasztott rizstől, a Norbi túró ruditól, az édesítőszertől és attól a töménytelen hústól! A combjaim úgy megerősödtek Réka tornáitól, hogy alig bírtam 2 hónap után felhúzni a lábamra a farmeromat. Azért kezdtem el a módszerük szerint élni és tornázni, mert azt reméltem, hogy 2-3 hónap alatt leadom a 10 kiló feleslegemet. De e helyett még vastagabb lett a combom és hála a fehérjében (U1-es étrend) gazdag étrendnek (húsok, alacsony zsírtartalmú tejtermék), tele lett a bőröm pattanásokkal. Na mindegy! Nekem nem vált be a módszerük. :(

Most jelenleg kezelésekre járok, mert hála a Réka tornának, ami tönkrevágta a térdem. Most olyan vízsugaras kezelésekre, maszírozásra stb... járok + úszást javasolt a doki. Engem tönkretett a Norbi-rendszer. :(

2010. nov. 5. 12:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha kevés szénhidrátot eszel (és azt is délelőtt, délben) és több fehérjét (főleg este) akkor nem létezik, hogy ne fogynál... illetve nem kg-ban hanem centiben kell nézni természetesen.
2011. jún. 19. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!