Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene még fogynom?...

Mennyit kellene még fogynom? (Kép)

Figyelt kérdés

160 cm / 63,5 kg.

Szerintem 10 kg-ot még fogyni kellene.

Voltam már 158 cm/82 kg is, tavaly nyáron fogytam le.

Mindenki mondja hogy nem vagyok kövér, nem kell már fogyni de én ettől függetlenül undorítónak tartom magamat.

[link]

[link]

[link]

2019. jún. 15. 22:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sajnos megálltam a fejlődésben, pedig ha a genetikámat nézzük nem ilyennek kellene lennem.

Azért hordok boxer alsó szerűséget mert régen vagdostam magamat és az eltakarja... Ugyanez strandon is

2019. jún. 16. 12:19
 12/16 anonim válasza:
100%

Akkor nem csak a zsírt célszerű fogyasztani, hanem a negatív beállítódásokat is. :)

Mi a túlevés?

Pótcselekvés.

Egy öntudatlan érzelmi igényt próbálunk meg vele kitölteni.

Azt gondolom, hogy egy túlsúlyos embernek pszichésen is érdemes magára reflektálnia hogy miért hízott el.

Nagyon sokszor lehet azt tapasztalni, hogy egy konfliktus elől való menekülés, egy stresszhelyzet, egy örömtelenség érzet váltja ki a zabálást.Ezeket a dolgokat helyre kell rakni.

2019. jún. 16. 12:25
 13/16 anonim válasza:
100%
Nem a súlyoddal van a baj, hanem formálódnod kellene. Edzés edzés edzés.
2019. jún. 16. 19:58
 14/16 A kérdező kommentje:

Na igen, tudtam én hogy fogynom+edzenem kell még sokat, állítólag jó testalkatom van, a szüleim nem akarják hogy fogyjak, de azt sem veszi figyelembe senki, hogy így nagyon sz@rul érzem magam. Nagyanyám szerint lassan olyan vagyok mint egy anorexiás, anyámék meg pszichológushoz akarnak küldeni mert "testkép zavarom van" és csak én látom magamat kövérnek, de végre megerősítették hogy nos igen, ez így nem jó.

Köszi a válaszokat.

2019. jún. 17. 00:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia, azert az anorexiastol tavol allsz, ne hallgas a szuleidre, mert nagyon nincsenek kepben.

En a te helyedben hasra kezdenek el nagyon sokat gyurni, illetve szallkasito gyarkorlatokat vegeznek.

Egyebkent csak igy tovabb, le a kalappal elotted :)

2019. jún. 17. 15:28
 16/16 anonim válasza:
100%
Ha gondolod, én szívesen segítek, ha esetleg tanácsokra lenne szükséged az edzés terén:)
2019. jún. 17. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!