Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ebéd megfelezve?

Ebéd megfelezve?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni úgy 5-7 kilót. Rendelni szoktam a munkahelyemre ebédet. Megpróbálkoztam a kis adaggal, de az a helyzet, hogy nem laktat. Arra gondoltam, hogy rendelek nagy adagot, de két részletben eszem meg. 11:30-ra már nagyon éhes leszek, utána meg még fél 5-ig ki kell bírnom a munkában.

Ti csináltatok már ilyet? Szerintem nekem jobban beválna, mintha uzsira egy gyümölcsöt vagy joghurtot ennék csak.

2019. jún. 15. 20:04
 1/2 anonim válasza:
100%
Én csináltam már ilyet, főleg mert nem volt akkor valami sok pénzem :D most meg a meleg miatt vagyok képtelen enni.ment le kg de én meg pont hízni akarok. De ne koplalj, igyál akkor sok vizet, egyél gyümölcsöket, mandulát, kesudiót stb.
2019. jún. 15. 20:10
 2/2 anonim válasza:
100%
Ja, bocsi első vagyok, korrigálok, úgy ettem, hogy két napra elosztva. Gyümölcsöt amûgy ebéd előtt javasolt enni, hamarabb megemészted úgy :)
2019. jún. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!