Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyáshoz mi jobb? Bicikli...

Fogyáshoz mi jobb? Bicikli vagy futás?

Figyelt kérdés
Én a futásra tippelek de mondták a biciklit is. Nem tudom melyik hatásosabb

2019. jún. 14. 21:47
 1/6 anonim válasza:
100%

A biciklivel főként a lábaidat mozgatod, a futás a legtöbb izmodat átmozgatja, így valóban az a célravezetőbb.

Viszont ha nagyon nagy súlyfeleslegből fogynál és kis mozgástól is könnyen kifáradsz (pl. gyorsabb séta), akkor érdemes biciklivel kezdeni, kevésbé veszed észre, hogy sportolsz, jobb élmény és megedz. Ha mellette van lehetőséged, akkor járj el úszni, szintén átmozgatja a testedet, de nem izzadsz le.

2019. jún. 14. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
A kevesebb evés.
2019. jún. 14. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Túlsullyal futni = izületi kopás és sérülés.

Kerékpáros edzéssel is mindent át lehet mozgatni. Spinning edzésünkön előbb fog elfáradni a vállad és a hasizmod, mint a lábad.

2019. jún. 14. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy csináld. Ami neked beválik és szívesebben csinálod hosszú ideig, azt tartsd meg. Mindkét sport mehet egymás mellett is. És az úszás is jó, de akár triatlon is lehet belőle :)
2019. jún. 14. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
mivel fogyás szempontjából kérdezted: teljesen ugyanaz, kardió mind a kettő. a hosszú távú, fenntartható fogyáshoz izomépítés kell (tehát súlyzós edzések).
2019. jún. 15. 11:32
 6/6 anonim válasza:

A fogyáshoz a leghatékonyabb ha nem eszel. De úgy tényleg nem (értsd: korog a hasad, éhes vagy, de ha eszel is akkor is keveset)

Saját példáról tudom. 8.-ban táborban begyulladt a fogínyem, aftám lett, s megégett a nyelvemen egy ízlelőbimbó. Alig tudtam enni, de a szűk hét alatt 6 kg-fogytam, úgy hogy nem is akartam, s nem mozogtam többet, mint máskor.

2019. jún. 21. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!