Miért nem fogyok?
Persze mindig a legfontosabbat hagyjátok ki a nyavajgásból... CM, ÉLETKOR, Férfi/Nő, CÉLOK.
De mondjuk tán azért nem fogsz, mert az egész étkezésed úgy xar ahogy van. Nem is fogytál semmit érdemben, csak lement némi viz és izom veszteség, mivel ennyi kajával éhezik a szervezeted. Nem
fog zsírból bontani.
De ezt már 1000x
leírták sokan sok helyen.
A leírtak alapján max. 500kcal viszel be, ami az alapanyagcsere működéshez sem elég.
1200kcal kell ha csak fekszel egész nap.
1600kcal kell ha legalább néha gyalogolsz ide-oda
1800-2000kcal ha mozogsz legalább napi 40-60percet.
És így tovább, semmi ördöngőség, így lehet normál tempóban, egészségesen fogyni, napi 4-5x normális étkezéssel.
Szerintem túl keveset eszel, és tartalékol a szervezeted. Nem ártana a magasságod és az életkorod sem megadni ilyenkor, ha ebben a témában teszel fel kérdést. Mindezek mellett a fogyásnak vannak stagnálós időszakai, ha betartasz egy rendes diétát és mozogsz is, időnként meg fog állni a fogyás a legtöbb embernél így van. Akkor kell a legjobban kitartani.
De a te esetedben szerintem szimplán kevés energiát viszel be és a tested megijedt, mert éhezik.
Elnézést hogy lehagytam! 18 éves vagyok, lány, és 168 cm.
Szoktam figyelni a kalóriákra, nagyjából 900-100 körül szokott lenni, mozogni egyenlőre semmit nem tudok, mert érettségire tanulok, de mikor napi szinten mozogtam 1300 kalória körül ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!