165 cm-hez 65 kilo nagyon sok? (16/l)
Ezek a hülye "képesek". :D
Sose nőttök fel, hülyegyerekek. :D
Kérdező.. attól függ. Teljesen genetikai dolog az egész. 16 éves lány vagy, fiatal.. ha csúnya is vagy, még gyönyörű is lehetsz. Te egy még bebábozatlan pillangó vagy, majd 2 év múlva bebábozódsz és lesz belőled valami. Egyenlőre oké vagy. :)
Nem vagy kövér. :) Én csak ennyit tudok mondani. 24/F
Ugyan fejlődő szervezet vagy, de 10 kg felesleg van rajtad az biztos.
Étkezz egészségesen és mozogj rendszeresen.
"Sose nőttök fel, hülyegyerekek. :D"
Első válaszoló vagyok, és 48 éves nő. Két szám alapján nehéz megmondani, hogy sok, vagy nem sok. Én ezzel a magassággal 61 kiló vagyok, és én soknak tartom magamon még ezt is, de sok nőnek kifejezetten előnyös. A kérdező még szinte gyerek, így ezt is sokallom. Ha már most 10 kiló plusz van rajta, akkor jó eséllyel egész életében túlsúlyos lesz, aztán vagy harcol a kilókkal, vagy 2 gyerek után már nem érdekli, és lesz majd 90 kiló.
Bocsi, Kérdező! Nem akartam elvenni a kedved, de változtass az étrendeden, és sportolj valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!