Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nincs étvágyam?

Ha nincs étvágyam?

Figyelt kérdés
Kalóriabázisban néztem ma összesen 354 kalóriát ettem. Ez nagyon kevés. Nagyon nagy súlyból kell fogynom és tudom hogy ez így nem fog menni. De egyszerűen nem tudtam ma enni, elég sokszor rámtör ilyen és egyszerűen eszembe sem jut enni. Ilyenkor mi a teendő?
2019. jún. 8. 23:57
 1/4 anonim válasza:
100%

Állíts be az ébresztőd, úgy hogy kb. 3 óránként szóljon,

GYAKRAN, DE KEVESET!

Eleinte nem leszel éhes, de hozzá fogsz szokni, és az egészséges fogyáshoz ez egyébként is szükséges,az anyagcseréd is felgyorsítja, többek között már csak ezért is hasznos.

2019. jún. 9. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Van az az orvos, aki 250 kilós embereket fogyaszt le.

Ő szokta ilyenkor kérdezni, hogy ha nincs étvágya akkor az csak jó nem? Ha eddig folyton éhes volt, és ezért elhízott, akkor ha nem éhes, akkor annak nem örülni kéne?

Használd ki azokat a napokat, amikor nem vagy éhes és ne egyél. A baj akkor van, ha erölteted a koplalást, mert az pszichésen visszaüt, de ha nincs éhségérzetet, azt ki kell használni.

Igen, van az a módszer, amikor sokszor keveset esznek, de nem ez az egyetlen létező út. Nyugodj meg, nem fog belassulni az anyagcseréd, ha nem eszel, amikor nem vagy éhes.

2019. jún. 9. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írták előttem, állítsd be az ébresztő 3 óránként. Napi 5x étkezés egészséges.Amikor én ezt megtanultam, eleinte nekem se volt könnyű, mert sokszor én se voltam éhes. De akkor is a fejemben tartottam, h mikor eszek legközelebb. Meg ha csak pár falatot is, de kell enni. Aztán megszokja azt is a szervezet. Későbbiekben már óra nélkül is tudtam, h mikor egyek. Persze vannak olyan napok, helyzetek, h ez nem kivitelezhető, de azért legtöbbször sikerült betartanom. Koplalás nem tesz jót a szervezetednek, nehogy a gyomrod bánja.
2019. jún. 9. 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem evéstől szét menne az ember gyomra és csak napi 5x evés lenne az egészséges, akkor már kihaltunk volna...
2019. jún. 9. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!