Ez belefér a diéta/fogyókúra alatt?
Vagyis inkább probalok etrendet valtoztatni, es nem csak 2 hetig fogyokurazni, mert annak semmi ertelme.
Nem eszem kenyeret, csak vizet iszok, bar uditot soha nem is ittam.
Most 1 hete az ebedem brokkoli es csirkemell parolva, koret nuku.
Ma foznom kellene es nem kivanom ujra igy szarazon a csirkemellett. De van gombam es ugy megennek egy kis tejfolos gombas csirket. Szerintetek belefér? A tejfol miatt. :/
Vagy mit lehetne még csirkemellbol?
"Most 1 hete az ebedem brokkoli es csirkemell parolva, koret nuku"
(A brokkoli köret, de értem mit mondasz :) ).
Te jó ég, 1 hete már ez az ebéded? Kizárt, hogy hosszú távon ezt kibírod (már most többre vágysz és ez teljesen normális), pedig pont az lenne a célod, hogy ne csak 2 hétig csinálj valamit.
Persze, hogy belefér - én mondjuk imádom a csirkemellet és sokáig bírnám, hogy csak azt, de azért párolva még nekem is nehezemre esne...grillezve sokkal jobb.
nyugodtan egyél mellé rizst vagy krumplit - édeskrumplit is, igazán nem ezen fog múlni a dolog (ezért talán többen lepontoznak, de hát sok-sok éves kutatkodás és tapasztalat során kellett erre nekem is rájönnöm).
"Most 1 hete az ebedem brokkoli es csirkemell parolva, koret nuku"
Ez nem életmódvátás, hanem a lehetö leghülyébb diéta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!