Az ilyen műtétekbe sokan belehalnak. Amúgy a műtét utàn, ha túléli a pàciens, utàna is diétàzni, mozogni kell. Ha nem tanulsz önkontrollt és túleszed magad, rosszulléteket is okoz. Akkor meg minek műtét... Ismerősömnek volt műtétje egyébként. 1,5 millió volt. Folyamat szenved mert nem tanult mértéket, azt hitte csak megműtik ehet és lefogy, hiàba tàjékoztatta orvos. Hetente többször hànyàsig eszi magàt.
Jól gondold meg.
2019. jún. 1. 22:25
3/7 Lili8989 válasza:
Nem, kedves utolso, ne állits baromságokat. Csak dietaval, es mozgassal nem megy, ha van valami betegség a hatterben. (Nem, nem pajzsmirigy), hanem mondjuk inzulinrezisztencia ami pokoli szar, mert elájulsz az éhségtől, és ha meg is van az onuralom, és betartod a diétat akkor sem tudsz fogyni mert a tul sok inzulintermeléssel van elfoglalva a szervezet.
2019. jún. 1. 22:33
4/7 Lili8989 válasza:
(Tudom, 150 kg voltam a végen, mire egy amerikai orvos végre megtalálta azt az egy hormon amivel gond volt) - Tonkrementek az izuleteim. Mert sportoltam heti 4 5x is, ami nyilván megterhelo volt ennyi kiloval, betartottam a diétát, mégsem fogytam. Most szedem a gyogyszereket, tized annyit sportoloky és lám, 70-80 kg vagyok.
2019. jún. 1. 22:37
5/7 anonim válasza:
:) Èn is IR- es vagyok. Amint beàlltam az àllapotomnak megfelelő diétàra, ( ami messze NEM az orvos àltal javasolt 160 grammos ch diéta) fogyok. Lassab de fogyok. Csak épp nekem kellett kinyomozni mennyire kell lenyomni a ch- t. Nekem aztàn nem kell bemutatni az inzulinrezisztenciàt, mennyire szar, mert tudom.
2019. jún. 1. 22:51
6/7 anonim válasza:
Szia
Èn inkább aut javaslom keress egy jó pszichológust az èrzelmi evès miatt, fog segíteni, hogy tudd kontrolálni magad ès kezdj el kaloriadeficitbe ètkezni.
A műtèt nem megoldás ugyanúgy sikat fogsz enni hamar semmisè lehet tenni a műtètet. Akarat kell meg egy jó pszichológus nem műtèt
2019. jún. 2. 01:43
7/7 lilla64 válasza:
Volt egy gerekkori ismerősöm aki 3 évvel ezelőtt belehalt az ilyen műtétbe,tehát gondold meg jól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!