Diéta. Reggelire egy fél kigyó uborka Ebédre:valami gyümölcs Vacsi:uborka Ezzel mennyit fogyhatok egy hónap alatt?
Ha már feltétlenül koplalni akarsz, akkor legalább csináld jól:
Reggeli: brokkoli, uborka (savanyú, kígyó), paprika, karfiol, zöldbab, cukkini, padlizsán
Ezek közül válassz valamit. Minden nap mást.
Ebéd: 3 főtt tojás + gyümölcs
Vacsora: a reggelire felsoroltakból válassz valamit, de ne azt amit reggelire ettél.
Az egész étrend nincs 500 kalória, ugyanis a reggelire felsoroltakban 100 gramm /20-30 kalória van, így csak a tojás kalóriáját kell számolnod. A tojásban rengeteg tápanyag, vitamin van, a zöldségek amiket felsoroltam szintén változatos vitaminforrások.
Ha okosan csinálod ezt amit leírtam 1 hónap alatt 6-7 kg lemegy. Én 3 hónapig csináltam, nem alakult ki semmilyen hiánybetegségem, és 2 éve tartom a súlyom. Persze úgy, hogy miután abbahagytam a koplalást, kalóriát számoltam és a súlytartó kalóriánál többet nem ettem.
Kb fél év után tudtam elhagyni a kalóriaszámolást, mert megtanultam miből mennyit ehetek, megtanultam mértéket tartani.
Igen, a bőröm enyhén megnyúlt, sok izmot vesztettem, de elkezdtem sportolni, kardiózni, + erősítő edzésre járni, és izmot építek, így már nem annyira feltünő, hogy meg volt nyúlva a bőröm.
A koplalás nem ördögtől való, de ész kell hozzá, hogy ne megöld vele magad, csak lefogyaszd magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!