Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már fogytam 11 kgt es meg...

Már fogytam 11 kgt es meg mindig diétázok de? Többi lent

Figyelt kérdés
hetvegen indulunk 3 napos kirandulasra es ott bűnözök de ha hazajovunk folytatom a dietat szerintetek ez igy nem baj? Amit ott fogok enni pl fagyi, pizza, kenyer abbol keveset de vizet fogok inni Nem fog vissza jonni vagy 4 kg??? de csak mértékkel fogok enni mindenbol
2019. máj. 29. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Rengeteg kalóriát meg kell ahhoz enni, hogy 4kg zsír elraktározódjon. 3 naptól semmi baj nem lesz, de azért a mérlegre ne állj rá (nem csak a zsírtöbbletet mutatja, ezért hiheted azt, hogy híztál)

Milyen diétát csinálsz?

2019. máj. 29. 15:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Húsfélék közül csak csirkemellet eszek de aszt is kokuszolajon sütöm mellé zöldseget eszek vagy neha egy keves barna rizst majat is szoktam enni főve zöldseggel

Ez altalaba az ebedem vagy maj vagy csirkemell

A reggeli az teljes kiorlesu kenyerbol egy kicsi piritos zoldseggel vagy zabkasa vagy gyumolcs vagy natur joghurt

mindig mas de altalaba ezek kozul eszek valamit

Vacsira főtt tojas zoldseggel vagy teljes kiorlesu kenyerbol piritos de csak egy fel szelet mellé csirkemell sonka zoldseg

Nagyon oda figyelek hogy mit eszek

2019. máj. 29. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy darabig ne hagyatkozz a mérlegre, de amúgy nem lesz nagy baj. A cukros fagyi, kenyér, pizza szénhidrát ami sok vizet köt meg, tehát esélyes, hogy 1-2 hétig többet fog mutatni a mérleg, de az nem igazi hízás. Ne vedd véresen komolyan.
2019. máj. 29. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!