Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt tüntethetem...

Mennyi idő alatt tüntethetem el a hasizmaimat takaró zsírréteget?

Figyelt kérdés
Kb. 1 cm-nyi hájacska van a hasamon, de nagyon látszik, amikor például görnyedve ülök. Hétfőtől fogok konditerembe járni, egy héten 3x, mert annyi alkalomra van pénzem egy héten. Most egy hétig mindennap 5-6x lépcsőztem, 3 cm vastag hájréteg le is ment. Szeretnék még két kilót is fogyni emellett. Holnaptól diétázom, mert mostanában (1 hét alatt) telezabáltam magam édességgel. (bár egy grammot sem híztam...) Mennyi időbe telik ledolgozni a zsírt?
2010. júl. 7. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:
1-2 hónap. De ne felejtsd 20 perc után kezdődik a zsírégetés és az edzés után pótold a szénhidrátot is és igyál sokat.
2010. júl. 7. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél bérletet. Nálunk pl a napijegy 1250 huf, a havi bérlet pedig 10000 és , ha 12-vel beszorzod az 1250-et, az: 15000 tehát jobban megéri a bérlet sztem.
2010. júl. 7. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!