Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 kg fogyás nem látványos?

10 kg fogyás nem látványos?

Figyelt kérdés

91 kiloval kezdtem új életet márciusban szülés után. Most 81 kg vagyok. 160 cm.

Vasárnap voltunk egy nagy családi rendezvényen közeli család és barátok, de azért nem találkozunk gyakran a távolság miatt, de senki nem jegyezte meg. Persze nem másért csinálom meg nem a dicséretért, de azt hittem valakinek azért feltűnik. Mindegy ez van majd talán a következő 10-es után.

2019. máj. 28. 11:25
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én is 15-öt fogytam de ritka aki megjegyzi. Pedig én látom magamon is meg a ruháimon is.
2019. máj. 28. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:

ėn is olyan "vak vagyok" az ilyenhez..

A múltkor az egyik rokonom mondta:na mit szólsz nennyit fogytam..? es amikor ezt mondta akkor nėztem meg "rendesen", es akkor tűnt fel hogy:jėė tėnyleg.. ilyenkor en is rosszul érzem magam hogy magamtól semmit nem vettem észre.

szóval 3 verzió van:vagy ennyire figyelmetlen az illető-ahogy en is sajnos, vagy látja es nem mondja,vagy látja es irigykedik és amiatt nem mondja

2019. máj. 28. 17:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a szülés miatt lehetett, mert mostanában hozzá voltak szokva, hogy folyton változik az alakod, így a fogyás sem tűnt fel nekik. Egy év múlva valószínűleg már gyanút fognak :-) Persze az is lehet, hogy csak nem akarták mondani, nem rosszindulatból, hanem mert van, aki ezt is bántásnak veszi.
2019. máj. 28. 17:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Én egy tízest fogytam az elmúlt fél évben és mindenki azzal piszkál, hogy már ropik a karjaim :D Mondjuk tény, hogy izmot is vesztettem, nem csak zsírt. Amúgy 190 centi vagyok, és 100 kilóról mentem le 90-re.
2019. máj. 28. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!