Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5 kg fogyás mennyire látványos?

5 kg fogyás mennyire látványos?

Figyelt kérdés
170 cm, 60kgról szeretnék 55re. Ez már látszódni fog?

2019. márc. 16. 12:55
 1/9 anonim válasza:
0%
A 60 kiló már eleve vékony az alkatodhoz bár én nem tudom rendesen a 142cm-emmel (45kg vagyok és elég dundin nézek ki azért)
2019. márc. 16. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ha zsírból fogysz le akkor igen, viszont ha izomból és vízből akkor nem
2019. márc. 16. 13:11
 3/9 A kérdező kommentje:
És hogy tudok kifejezetten zsírból fogyni?
2019. márc. 16. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól függ. 5 kilót lehet fogyni izomból, zsírból, meg a szervezetedben elraktározott vízből és a beleidben lerakódott salakanyagból is.

Van, akin meglátszik 1-2 kiló mínusz is, meg van, aki 10 kiló mínusszal is ugyanolyan tömzsi.

Állj neki, aztán majd meglátod, milyen lesz az eredmény.

2019. márc. 16. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Eleve normàlis magassàg/ súly arànyból minek akarsz fogyni... Ha a formàd nem tetszik, mozogni kéne.

Amúgy sok feleslegnél 5 kg észrevehetetlen, mondjuk 15 kg +nàl 5- talàn ..., ha eleve nincs is feleslege valakinek akkor igen , feltűnő lehet.

Pl ha teszem azt, a hasaddal nem vagy elégedett, akkor dolgozz rà edzéssel.

2019. márc. 16. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Erre a súlyra ne fogyj! Minél dagibb vagy, annál látványosabb pár kiló is. A te súlyodból már nem látszódna:)
2019. márc. 16. 15:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kicsit jobban látszódna a csontozatod, és az legalább annyira visszataszító látvány, mint egy póló alól kibuggyanó hájtömeg.

Nem kell fogynod.

2019. márc. 16. 21:37
 8/9 anonim válasza:
Pont, hogy minél kövérebb vagy az elején, annál nehezebb észrevenni a változást. Rajtam is -10 kilónál kezdett el tényleg látszani valami.
2019. márc. 16. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Minél nagyobb a kezdő súly annál kevésbé látványos 5kg fogyás.
2019. márc. 16. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!