98 kilósan mennyire látványos eredmény 10 kg fogyás?
Figyelt kérdés
Igazából 102 voltam, most sikerült leadni 4 kg-ot, viszont sajnos nem csináltam előtte képet. Ha leadok még 10 kg-ot akkor 98 Kg-ról 88-ra esek, az elég látványos változás lesz?
Alacsony vagyok csak 167 centi.
2017. jan. 12. 00:38
1/7 anonim válasza:
Persze! Én 160 centi vagyok, 94 voltam, 4 kilo fogyásnál már elkezdték eszrevenni.
2/7 anonim válasza:
Nem vagy alacsony egyáltalán, középmagas vagy. Mondjuk, ha lány vagy, mert ha viszont fiú, akkor tényleg alacsony vagy. Látszódni fog, az biztos, de nem leszel csontsovány. Szerencsére.
3/7 anonim válasza:
100 kg alatt a 10 kg nagyon látványos tud lenni, és motivációt ad a továbbiakhoz. Kitartást!
4/7 anonim válasza:
Persze, ez mar latszani fog, de attol meg kover maradsz...
Le kene dobni meg vagy 30 kilot utana az atlagos alakhoz...
5/7 anonim válasza:
Látványos lesz, de hatvanig meg se állj!
6/7 A kérdező kommentje:
60 nem lehetek, sportolok és a versenysúlyomnak legalább 70-75-nek kell lennie.
2017. jan. 12. 22:28
7/7 A kérdező kommentje:
Igazából ezért is akarok lefogyni, mert kicsit meghíztam az elmúlt másfél évben, és szeretnék nyártól újra versenyszinten sportolni.
2017. jan. 12. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!