Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 kg fogyás nem látványos?

10 kg fogyás nem látványos?

Figyelt kérdés

91 kiloval kezdtem új életet márciusban szülés után. Most 81 kg vagyok. 160 cm.

Vasárnap voltunk egy nagy családi rendezvényen közeli család és barátok, de azért nem találkozunk gyakran a távolság miatt, de senki nem jegyezte meg. Persze nem másért csinálom meg nem a dicséretért, de azt hittem valakinek azért feltűnik. Mindegy ez van majd talán a következő 10-es után.

2019. máj. 28. 11:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Valóban 160 cm, 91 kg-nál nem olyan látványos. Lényeg az, hogy te jobban érzed magad. Ehhez a magassághoz még 70 kg is sok! P
2019. máj. 28. 11:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne mások elismeréséért csináld, hanem magadért...
2019. máj. 28. 11:47
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem 70 akarok lenni, hanem 62.
2019. máj. 28. 11:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 24 kilót fogytam valaki megjegyzi, hogy milyen látványos valaki meg nem jegyzi meg. Nem biztos, hogy azért nem mondják mert nem látszik.
2019. máj. 28. 11:51
 5/14 anonim ***** válasza:
51%

Figyelmetlen a családod, ennyi. Gondolom azt sem vennék észre, ha levágatnád a hajadat vagy mondjuk befestetnéd.

Én tavaly nyáron 4 kg-tól szabadultam meg, még magasabb súlyból, mint a tiéd, szeptemberben az osztálytársak szüleitől sorban kaptam az elismerő szavakat.

2019. máj. 28. 11:51
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

Sokan direkt nem jegyzik meg.

Vagy van aki nem meri, mert azt hiszi rossz néven vennld, hogy ennyire méreget.

Előbb utóbb valaki biztos megdicsér :)

Persze rosszul esik az embernek, hogy csinálja aztán semmi pozitív visszajelzést nem kap. Engem is zavart.

Ez olyan, mint mikor az 50 kilós kolleganőim nyávognak, hogy húú de sokat ettem fogyóznom kell, ú de kövér vagyok, azta mekkora bálna hasam van meg ilyen szövegek, hogy mindenki ájuldozzon nekik meg dicsérgesse őket, hogy dehogyis csinike szép vagy.. Na hát ha az ilyen dicséretet akar, aki semmit nem tesz érte az aki szenved, hogyne szeretne. Én is 26 kilot fogytam tavaly, kb senki nem jegyezte meg..

2019. máj. 28. 11:53
 7/14 lilla64 ***** válasza:
100%

Biztosan nem tünt fel nekik.Én mikor 20-tól megszabadultam,akkor kérdezte egyik unokatesóm,hogy le vagyok fogyva?

Nem kell ezt szivre venni,nem értük csinálod.

2019. máj. 28. 11:56
 8/14 anonim ***** válasza:
22%

Azt nem írod, hogy mióta vagy 91 kg?

Ha mindig is ennyi voltál, akkor feltünö már 10 kg, de ha régebben 80kg alatt voltál akkor nem.

2019. máj. 28. 12:55
 9/14 A kérdező kommentje:

Régebben évekig 85 voltam, aztán 94el mentem szülni ahonnan 91el jöttem haza január elején.

Szóval viszonylag mindig sok voltam, de az eredeti kiindulóhoz képest ami szülés előtt volt még nem sok ez a fogyás.

De mindegy nem is lényeges annyira ez a dolog amúgy :)

2019. máj. 28. 13:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Nagyon nem kéne màsok visszaigazolàsàra vàrnod. Èn 12kg- t fogytam eddig de nyilvàn màsok szàmàra nem észrevehető, mert rengeteg sok a feleslegem. Nekem pl még 40-50 kg fogyàs se lesz làtvànyos külső szemmel. De engem nem is az érdekel màs észreveszi e.

Bőven elég hogy én tudom:) Mutatja a mérőszalag, a mérleg, a gatyàim amik leesnek rólam öv nélkül, és ha összehasonlítom a 3 hónappal ezelőtti képemmel, akkor bizony làtszik ez a pici fogyàs is.

Ne azzal foglalkozz hogy màsok megjegyzik e. Ne màsnak akarj megfelelni hanem csak magadnak.

Amúgy vannak olyanok akik szimplàn irigységből nem mondjàk. Ezt jó ha tudod. Ha màr ennyire foglalkoztat a dolog.

2019. máj. 28. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!