Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az öcsém (17) nem hajlandó...

Az öcsém (17) nem hajlandó enni, tippek hogy mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Nagyjából 1 éve kezdte el ezt a "koplalást",alig eszik,és mellette rengeteget kondizik.Elég visszahúzódó és introvertált egyébként.Sokszor ebéd nélkül megy el eddzeni,vacsorára annyit eszik mint én,ami nevetséges,mivel én egy 160cm-s lány vagyok 47 kiloval,míg ő 184 cm,és 60kg nagyjából.Szüleim sokat veszekednek vele emiatt,de nem hajlandó enni,válogat.Illetve az utóbbi időben fehér kenyeret és cukrot se eszik nagyon mert szerinte nem egészséges.A depressziót kizárnám.

Szerintetek mi lehet a baja,és milyen orvos tudna segíteni rajta?Kérlek segítsetek,mert már tényleg nem tudjuk hogy mit tegyünk.

2019. máj. 23. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Ezt anorexiának hívják. (Akkor is, ha MÉG nem csontsovány!)
2019. máj. 23. 15:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá,de állítása szerint nem látja magát kövérnek.Pszichológushoz nem hajlandó elmenni,szüleim is ezzel jönnek mindíg,hogy akaratán kívül úgyse tudjuk elküldeni,ami szerintem butaság.
2019. máj. 23. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Miért baj, ha az öcséd eljár kondizni, keveset eszik, az egészségtelen dolgokat pedig kerüli? Odafigyel a testére, és az egészségére. A hozzá hasonló kamaszfiúk többsége a mcdonaldsba jár enni, és semmit nem mozog. Legyen ő is olyan inkább mint a korabeli rengő hasú, hájas kisfiúk, akiken egy gramm izom nincsen?
2019. máj. 23. 15:48
 4/8 lilla64 ***** válasza:
66%
Az nem baj,hogy kondizik,de ha olyan keveset eszik az nem jó egy 17 éves fiúnak.Rámegy az egészsége,próbáljátok ezt megmagyarázni neki.
2019. máj. 23. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy alig eszik???

Nem lehet, hogy amikor nem veletek van, akkor eszik? Csak épp egészséges ételeket?

2019. máj. 23. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

Nyilván agyukra ment a kockahas-mizéria, meg a 10%-os tzs, bebeszélte az egész környezete magának, hogy kockahasnál kezdődik az ember, amúgy is jön a nyár, a többi meg nem szexi, pedig sokaknak a zörgő bordák a nem szexi...

Amúgy a 184/60 nem egy problematikus állapot, egy csomó fiú meg úgy tömi magát mint a kacsa, hogy ne legyen ilyen vézna, azt hiába, pontosan ugyanez a méret marad.

Hát be kéne ezeknek az agyába finoman ültetni, hogy a barázdált has a kutyát nem érdekel, az a rettenetes véznaság, cérnaság viszont nevetségessé és érdektelenné teszi őket a legtöbb lány szemében. Te ezt most hiába mondanád neki, mert úgy venné, megint izélgetitek, de kapna az életben pár kosarat ez ügyben, átértékelné a helyzetét.

2019. máj. 23. 17:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves 15:48-as

Nem az a baj,hogy kondizik,ezt senki nem mondta.A probléma az,hogy mellé annyit eszik mint egy nála sokkal kissebb lány.

Kérlek legközelebb olvasd végig a kérdést és értelmezd

A többi választ köszönöm,már beszéltünk vele többször is erről,de nem használ sokat.

2019. máj. 23. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"fehér kenyeret és cukrot se eszik nagyon mert szerinte nem egészséges."

Ebben igaza van.

Miből gondoljátok, hogy nem eszik máskor, máshol a nap folyamán, s csak a házi kosztot nem szereti, tartja egészségtelennek? Mindig van mellette valaki, aki nézi?

2019. máj. 24. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!