Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nyáron ezt megcsinálom,...

Ha nyáron ezt megcsinálom, látszani fog valami eredmény szeptemberre?

Figyelt kérdés

Minden nap 100 guggolás és 100 felülés.(nem vagyok kövér, csak kicsit narancsbőröm van meg szeretném ha látszana a hasizmom)+néha elmegyek futni is.

Az étkezés meg nagyjából ez lenne:

reggeli: egy péksütemény + 1 pohár tej

ebéd: ami van itthon, csak kicsi adag

vacsora: semmi vagy egy kis görögdinnye

2010. júl. 7. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy szar, már megbocsáss. Ezzel egy dologt érsz el, amint többet eszel egy kicsivel, azonnal a dupláját hízod vissza.

Hányszor kell még elmondani, hogy a reggeliben a normális dolog nem hízlalnak (sonka, sajt, zöldségek), csak a péksütemény? Ráadásul egészségtelen is. Egyél teljes kiörl. kenyeret, meg amiket felsoroltam.

A dinnye meg nem vacsora. Tízóraira és/vagy uzsonnára megeheted, de tessék valami salátát vagy párolt zöldséget enni kevés hússal, felvágottal, sajttal, virslivel vagy tojással este is.

Amit írtál, attól csak éhen halni lehet. Meg megbetegedni. Meg hízni.

2010. júl. 7. 12:13
 2/10 clint ***** válasza:
22%

azért te is beszélsz hülyeséget elöttemszoló!

Virsli estére???:D

miért nem egyből szalonna???

2010. júl. 7. 12:46
 3/10 clint ***** válasza:
22%
a sajtról meg nem is beszélve... jól megfogja a gyomrot, igy aztán fog zsírt égetni. Ha valamihez nem értesz minek hurrogod pont te le a másikat????
2010. júl. 7. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem legalább 13%-kal többet tudok, mint te.

Olvasgassál táplákozási szakkönyveket, jót fog tenni.

(Mellesleg olyat nem írtam, hogy a virsliből a 150 forintosat kell enni. A normálisban kevesebb ugyanis a szalonna. De még az is sokkal jobb, mint valami fincsi szénhidrát.)

2010. júl. 7. 13:12
 5/10 anonim ***** válasza:

De várom az alternatívát, veled ellentétben én ugyanis válaszoltam normálisan a kérdező kérdésére. Vannak itt dietetikusok és ezdők is, majd megmondják, melyikőnk írt nagyobb hülyeséget.

Vagy neked csak a fikázás élvezet, segíteni nem szeretnél?

2010. júl. 7. 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:
A 100 guggolás jó. A 100 felülés elég kevés.. Előtte mindenképp fuss, ugrálj, vagy valami, amivel bemelegíted az izmaid. Ha csak annyit csinálsz, azt éred el, hogy az első héten tiszta izomláz leszel, eredménye nem sok lesz ezen kívül. Narancsbőrre is a futás, bringa, ugrabugra a legjobb, a fő, hogy a pulzusszám feljebb menjen a normálisnál, jól leizzadj, utána mehet a guggolás. Hasprésből 50-enként csinálj legalább 5 sorozatot, váltott pózokban. Oldalsó hasizomra még nagyon jó, ha fogsz egy súlyzót egyik kezedben (majd később másik oldalra is megismételve), terpeszállásban állsz kicsit rogyasztott térdekkel, figyelve, hogy a medencéd ne mozogjon, és pl. bal kezedben a súlyzó, jobb a fejed felett, és dőlsz oldalra, abba az irányba, amelyik kezedben a súlyzót tartod.
2010. júl. 7. 13:23
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

a kérdezőnek:

nem jó. Még ha nem is szigoru akarok lenni, akkor se egyél vacsorára dinnyét!Semmilyen gyümölcsöt ne egyél vacsira, inkább sovány húst, zöldségekkel, vagy bármi zsír és szénhidrát szegényt.

Az első válaszolónak:

virslit, tojást, sajtot senki ne egyen ha fogyózik vacsira, nemtudom melyik táplálkozási könyvben olvastad, de hülyeség, a virsli átlagban 20%zsírt tartalmaz, a drága is(:)), egy tojásban kb 7 gramm fehérje van ugyanennyi zsírral, ami igazán gátolja a fehérje felszívódását, (tojásfehérje oké, de egész tojás nem), a sajt pedig alap, hogy nem. A vitatársad is leírta, hogy megfogja a gyomrot, még ha nem is szépen fogalmazott, de igaza van, lssitja az anyagcserét ami fogyózás közben a lehető legroszabb dolog, vacsira meg pláne.

És mielőtt nekem is nekem állnál, testépítő vagyok, versenyezni is szoktam, ismerek jópár (profi elismert) edzőt, ugyhogy nem kell majd engem is lehurrogni, ha gondolod mutatok képet is magamról, vagy megjelölhetsz iwiwen is akár, ha nem hiszel nekem...:D

2010. júl. 7. 13:27
 8/10 clint ***** válasza:

13:16

te aztán normálisan válaszoltál, inkább jól lehurrogtad, pedig ha választani kell inkább az ő módszere mit a te sajtos virslis módszered!!!!

Olvasgasd csak a kis könyveidet, és nekem is van edzőm, neked nincs, bár biztos ezt fogos leírni, de egy edző ilyent nem ajánl, hogy estére virslit és sajtot egyen vki, max ha fogyatékos az illető.

2010. júl. 7. 13:31
 9/10 A kérdező kommentje:
a péksütemény nem jó? pedig egy csomó fitnesz cd-n azt mondják, hogy azt nyugodtan lehet enni.. jah meg a Norbis ugrabugra cd-n is mondja, hogy reggelire szénhidrátot együnk pl: egy kakaóscsigát..
2010. júl. 7. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:

a norbis étrend elhiheted több embernek nem jött be mint bejött. Sokan panaszkodtak, hogy csak jobban híztak tőle.

A fittness edzők ilyenekkel idegesítik magukat legtöbbször.

2010. júl. 8. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!