Mit csináljak ha mindig éhes vagyok? Vagy ez baj?
Nos az a helyzet hogy fogyni szeretnék. El is kezdtem egy fogyókúrás módszert.
Nem koplalással akarok fogyni, viszont komolyan mindig éhes vagyok akármit egyek is.
Szóval mi is számít koplalásnak? Vagy mit csináljak hogy ne legyek éhes?
Szóval akkor ha jól értelmezem ez nem koplalás és nem fog visszajönni ha lekuzdom.
Az éhség pedig normális. Legalábbis csak az elején gondolom.
Hát ez kalóriából is kevés, ráadásul a reggelin kívül szinte csak szénhidrátot eszel. A gyümölcsöktől sokan nagyon éhesek lesznek, nem csoda, ha te is az vagy. Fehérje és zsír is kellene, ezek sokkal tovább laktatnak és nem okoznak vércukorszint ingadozást.
Amikor lefogytam, kb. ezeket ettem: reggelire tojás nyers zöldségekkel, délelőtt 1 gyümölcs, délben húsleves sok zöldséggel, másodiknak valamilyen hús párolt zöldségekkel. Vacsorára szintén hús nyers vagy párolt zöldségekkel. Ha délután megéheztem, akkor ettem még egy kis mandulát vagy más olajos magot, vagy egy gyümölcsöt. Sokféle húst, halat, belsőséget ettem, sütve, párolva vagy pörkölt formájában, és mindig más zöldséget. Utálok éhezni, ha éhes vagyok, akkor eszem. De ezzel az étrenddel fél napot is kibírok kaja nélkül, ha úgy adódik, pedig régebben rosszul lettem, ha nem ehettem 2-3 óránként.
Amúgy a kefír, joghurt is jó, de ehetsz még túrót, sajtot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!