Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Norbi Update péksütik mennyi...

Norbi Update péksütik mennyi kalóriák?

Figyelt kérdés
Leginkább a túrós batyura/bélesre lennék kíváncsi.
2010. júl. 7. 00:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Hát sajnos jó sok :( de a kecskeméti Update boltban van külön minden sütiről tájékoztató. Szerintem minden boltban lennie kell. Kérdezz rá :)
2010. júl. 7. 00:25
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

A pékségekben meg tudják mondani. De szerintem nem sok (a hagyományoshoz képest).

Most nézem, az alakreform magazinban ezek vannak benne:

2 db meggyes tiroli 118 kcal

2 db áfonyás tiroli 262 kcal

1 db virslis croissaint 296 kcal

2 db túrós-barackos 166 kcal (ez alapján a túrós batyu sem lehet olyan sok)

Gondolom ez csak átlag, függ a mérettől is. De ha update-ezel, miért számolod a kalóriákat? Pont ez a lényege, hogy nem kell számolni, nem?

2010. júl. 7. 09:10
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hány Cl a sütije a Norbinak, viszont én "vele" fogytam 16 kg-ot. Most folytatom, (közben terhes voltam, szoptattam) de cl ebben a diétában sosem számoltam :) Pont ezért (is) választottam ezt, nagyon rossz voltam matekból :D
2010. júl. 7. 09:48
 4/16 anonim ***** válasza:
Utolsónak, bocs az offér, csak ilyesmit akartam épp kérdezni: ami 1-es kódú, abból mennyit lehet fogyasztani? Létezik, hogy szendvics és péksüti 1-es kódú és ehetem pl. este?
2010. júl. 7. 10:43
 5/16 anonim ***** válasza:

Én imádom a Norbis sütiket, a kakaós csiga a kedvencem :) Update 1-esek, tehát nem sok kalóriát tartalmaznak, akár este is eheted őket, jóval kevesebb bennük a szénhidrát, mint a hagyományos pékcuccokban (amikre egyébként ránézni sem tudok azóta, amióta az Update-s kajákat eszem). Én 73 kg-ról mentem le 3 hónap alatt 66-ra az Update-el, de nem is annyira a kilók számában mutatkozik meg a változás, hanem abban, hogy gyakorlatilag nem ismernek meg a barátaim :D Mellette persze edzek is. Edd nyugodtan a Norbi-sütiket, finomak és nem hízol tőlük! :)

25/L

2010. júl. 7. 11:38
 6/16 anonim ***** válasza:

A "norbis" vagyok

az 1-es kódú ételekből korlátlanul fogyaszthatsz, bármikor. A normál péksütik egyértelműen 3-as kód. amíg el nem érem az álom súlyt (ha van olyan :D ) addig nem is nagyon eszem 3-as kódú ételeket. a norbis péksütik ha jól tudom 2-es kódúak, tehát du. 3-ig ehetsz belőlük, de 1 db-ot, és szerintem ne minden nap. én nagyon kevés péksütit eszem, inkább rájuk sem nézek :))

2010. júl. 7. 15:24
 7/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: a norbis péksütik azt hiszem, mostmár kicétel nélkül 1-esek. De 2-3 darabnál többet nem is lehet belőlük megenni (önálló étkezésként, folyadékkal), mert nagyon laktatnak.
2010. júl. 7. 15:55
 8/16 anonim ***** válasza:
Az utolsót cáfolnom kell sajnos. Én legalábbis simán meg tudnék enni fél kilót, meg is tenném, de mivel ilyen drága, erre jó ideig nem kerül sor. Olyan 20- 30 dkg körül szoktam venni, és sosem éreztem még azt, hogy na most jóllaktam.
2010. júl. 7. 20:26
 9/16 anonim ***** válasza:

ismét a "norbis"

1-es kódúak a péksütijeik??? :-o Van a közelemben ilyen pékség, benézek hamarosan az egyikbe :)))

2010. júl. 7. 20:32
 10/16 A kérdező kommentje:
köszönöm drágáim a válaszokat,de nem az a kérdés, hogy laktató-e vagy nem,hanem hogy hány kalória!
2010. júl. 8. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!