A babkonzerv mennyire hizlal ha napi egyet megeszek?
Viszonylag sok benne a szénhidrát, de ha nincs mértéktelenül fogyasztva, akkor nem lesz belőle gond. Példának okáért, én havonta 1 konzerv lencsét, 1 konzerv fehér babot, és 1 konzerv csicseriborsót szoktam megenni. 250 grammosak. Persze külön külön, ilyenkor a szokásos zöldségköretet helyettesítem velük a hús mellé ebédre. Fő a változatosság:) Semmi problémát nem okoz, de én odafigyelek, hogy a szénhidrát ne menjen magasra, és ezeket mint írtam nem eszem minden nap. vagy heti többször. A levét amúgy érdemes leszűrni, és átmosni, kivéve, ha paradicsomos babot veszel, az isteni lével együtt:)
Ha napi egyet megeszel, lehet sok lesz, bár attól is függ miket eszel mellette, és hogy alapból miért kérdezed-hízékony vagy -e.
Semmilyen étel nem hízlal alapvetöen, amíg nem léped túl a napi kalóriakeretedet, addig ehetsz mindent.
A babkonzerrv meg végképp nem vészes, mert ugyan van benne szénhidrát is, de igen sok fehérje is, így kifejezetten egészséges az összetétele.
Az idióta válaszolókkal meg ne foglalkozz, nekik az az öröm az életükben,hogy itt kötözködnek mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!