Babkonzerv szerintetek milyen lenne ebédre?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindent lehet enni, de mértékkel, inkább arra vagyok kíváncsi, mennyire nyugodt szívvel vághatok be egy konzervvel belőle. Vörös vesebab a neve.2014. jún. 12. 06:57
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én mikor fogyóztam ezt az oldalt használtam.
Nagyon jó oldal vannak fent receptek is. Én mindig a Bud Spencer babot csináltam, nagyon szerettem, kenyér nélkül 1 főtt tojással. :)Keres rá hány kalória és a receptre is. A babban viszont elég sok a szénhidrát, de azt is tudod ellenőrizni az oldalon.
Nem mindig a mértékletesség a jó. A lassan felszívódó szénhidrátokat minden kép hagyd ki az étrendedből és akkor tuti lesz a siker. :)
3/4 anonim válasza:
nagyon finom, felét edd, elég az is, jóllaksz
kis tejföllel hidegen finom
4/4 anonim válasza:
Én is szeretem fogyókúra alatt is eszem ,és nem gátolja a fogyást ha heti egyszer kétszer eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!