Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok fogyni?

Miért nem tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Maximum 1500 kalóriát viszek be egy nap. Mégsem fogyok. Miket kellene fogyasztanom ,hogy fogyjak?

23 éves 74kg

2019. máj. 11. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Kezdetnek tàpanyagok arànyaival és minőségével kéne törődni, nem kalóriàkkal.

Hogy néz ki egy napod? Mit eszel? Hàgy gramm szénhidràtot viszel be?

2019. máj. 11. 15:49
 2/6 lilla64 ***** válasza:
Ne a kalóriákat számold.Mindenből csak egy keveset egyél.Én is igy tudtam lefogyni.És este 6 óra után nem ettem,esetleg egy almát.
2019. máj. 11. 17:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Kalóriákat nem számolok.

Reggelire pl egy szelet barnakenyér vajjal,sonkával 7kor

ebéd rizs+rántotthal, vagy rizs+ csirkemell 3kor

vacsi: vagy ugyanaz mint az ebéd csak kisebb adag ,vagy joghurt este 6-7 körül

2019. máj. 11. 17:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudnátok ajánlani étrendet ,vagy oldalt ahol van fent esetleg ?:)
2019. máj. 11. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Most akkor számolsz kalóriát vagy nem? Azt írtad 1500-nál nem eszel többet. Amúgy nekem az jött be, hogy lecsökkentettem a szénhidrátbevitelt, zsírt-fehérjét megnöveltem, és ezzel fogyok, jobban is érzem magam.

Ha minden nap rántott cuccokat, rizst meg ilyen szénhidrátdús kajákat eszel, nem akkora csoda, ha nem tudsz fogyni.

2019. máj. 11. 18:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem számolom pontosan ,egyszer kiszámoltam a napomat annyi jött ki ,nagyjából mindennap ugyanazt eszem.
2019. máj. 11. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!