Jó motiváció olyan ruhát venni, amibe a fogyás után bele akarunk férni? Ti vettetek már?
En ugy gondolom, hogy igen. En meg nem vettem uj ruhat, mert rengeteg s/m meretű van nekem amelyeket tavaly vettem es fel ev alatt kihiztam. Ezekbe szeretnek ujra beleferni.
Ha ruhat szeretnel venni kissebb meretben, mindenkepp fontos, hogy tetszen neked annyira, hogy motivaljon. Ne csak egy egyszeru farmert vegyel, hanem valamilyen nyarias ruhat, ami kevesebbet takar. Lenyeg, hogy neked "almaid ruhaja" legyen
Nem, mert azt úgy sem tudom, hogy a pontos méretem mi lesz, meg lehet, hogy akkor már nem is az a fazon volt jól állni.
Inkább csak elhatároznám, hogyha sikerül x kilót leadni, akkor kvázi jutalomként meglepem magam egy csinos ruhával.
Szerintem nem mindenkinek jó módszer. Nekem speciel azért mert 11 évesen kezdtem hízni amikor beindultak a hormonjaim és onnantól a magassàgomhoz képest soha nem voltam normàl súlyú. Gőzöm sincs róla milyen alakom lesz mert kvàzi egész életemben sok zsír takarta. Viszont amennyire ki tudtam tapintani, a csípőmet elég szélesnek érzem a derekamhoz képest szóval pl egy 38-40- es nadràgba nem fogok beleférni. Esélyes hogy csak 42- esbe. Ami amúgy nem zavar, nem az a cél hogy vékony legyek, inkàbb teltkarcsú. Gömbölyű de normàlis testet szeretnék. Az meg nem a kisebb méretekről szól. 38- as tuti nem leszek szóval nem veszek olyat amibe esélyesen nem fogok beleférni mert nem akarok csalódni.
Amúgy vannak olyan kisebb nadràgjaim amiket sose hordtam, még úgy lettek, hogy régebbben édesanyàm vette őket csak mivel nem voltam ott, mind kicsi lett. De ezek azért nagyobbak mint egy 42-- es naci szóval idővel jók lesznek ha eleget fogytam. Ès a régi gatyàim is motivàlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!